This version of the page http://te.20minut.ua/lyudi (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-27. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Тернопіль

Люди

photo_camera Чи важко розпочинати свою справу, якщо у кишенях порожньо? Радить тернополянин Сергій Семенів

Сам закупляє продукти, сам готує, обслуговує гостей та прибирає у своєму ж закладі. Сергій Семенів з Борщівщини розповідає історію власних закладів у Теребовлі і Тернополі.  Чи важко розпочинати свою справу, якщо у кишенях порожньо? Що найважливіше, коли розпочинаєш бізнес та як впоратись із бюрократичними заморочками.

photo_camera Як дідусь-байкер без ноги ганяє на двоколісному: неймовірна історія чоловіка з Шумщини

У нього четверо онуків та неймовірна любов до дороги. Олег Андрійчук із села Васьківці, що на Шумщині, не зважаючи на те, що втратив ногу в аварії на мотоциклі, у свої 60 і далі залишається прихильником байкерства. Неймовірну історію захоплення, що стало стилем життя, читайте у матеріалі.

photo_camera Поїхав до дівчини і не виходить на зв'язок: допоможіть розшукати 22-річного Сашка Каленика

Олександр Каленик на початку червня повернувся із заробітків, а за кілька днів збирався поїхали до дівчини в Луцьк. Хлопець вийшов з дому та більше його ніхто не бачив...Телефон не відповідає, у соцмережах не з'являвся. Рідні Сашка просять повідомити їм, або в поліцію, якщо ви бачили хлопця. Вдома на нього чекають...

photo_camera play_circle_filled Українська пісня збирає мільйони переглядів. Випускниця з Лозови співає з бабусею у TikTok

17-річна Уляна Ковалик та її 83-річна бабуся Надія з села Лозова, що під Тернополем, підкорили соцмережу TikTok неймовірним виконанням народних пісень. Дівчина вже має понад півтора мільйона підписників і каже, що і її, і бабусю впізнають на вулицях. Дивіться відео в матеріалі. 

photo_camera Як не захворіти на рак і що робити, аби вилікуватися? Поради 24-річної лікарки-онколога з Теребовлі

Щодня ця лікарка приймає людей із діагнозами, які лякають багатьох. Слово “рак” стало для лікаря-онколога Теребовлянської міської лікарні Христини Нич звичним. І вона переконує: ця хвороба  не вирок. Шанси є в кожного. У рубриці "Лікар до 30" розповідаємо про молодих лікарів з Тернопільщини.

photo_camera Їхня посмішка застигла на граніті: які Герої спочивають на Микулинецькому цвинтарі (ФОТО)

На Микулинецькому цвинтарі кілька тисяч поховань. Серед них співаки, музиканти, політичні діячі та воїни, які віддали життя за Україну. В цьому матеріалі ми розповімо вам про Героїв, які померли, захищаючи Батьківщину.

Школярам – розвага, водіям – головний біль: чому в авто скручують ковпачки та кому за це відповідати

Небезпечний челендж в Україні дістався і до Тернополя. Діти, переважно молодшого та середнього шкільного віку, скручують ковпачки на ніпелі з колеса автомобілів і хваляться своїми «здобутками» на платформі Тік-Ток. Кому відповідати за дрібні крадіжки дітей? Які наслідки для водіїв? Розповідаємо про все у тексті.

Що потрібно, аби відкрити власний суші-бар: історія успіху молодого підприємця з Тернополя

Роман Бартіш – 26-річний тернополянин, який вже володіє власним суші-баром. Свою кар’єру розпочав сушистом, а потім зрозумів, що хоче мати власну справу. Каже, було складно, але про свій вибір не жалкує. Своєю історією та секретами успіху молодий підприємець поділився з читачами «20 хвилин».

photo_camera play_circle_filled А коли за мною прийде мама? До сліз: репортаж з дитячого будинку в Тернополі (ВІДЕО)

У цьому закладі живуть діти, віком від двох місяців до семи рочків, які позбавлені батьківського піклування, або вилучені з родин через різні причини. І є моменти, коли дітям краще тут, аніж з рідними батьками. Як і всі діти, малюки, які живуть в "Малятку" (так називають в народі) на Сахарова, бешкетують, посміхаються, граються у дворі і  потребують уваги дорослих.   Про життя вихованців розповідаємо в репортажі.

“Зупинка часу назавжди “: тернопільські фотографи про свою професію

Щорічно 12 липня всі любителі і професіонали, причетні до фотосправи відзначають день фотографа. Ми поговорили із тернопільськими фотографами про їхню професію. 

Свіжий випуск

№ 29 від 21 липня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up