This version of the page http://te.20minut.ua/Kryminal (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-27. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Тернопіль

Кримінал

Пенсіонерка втратила понад 300 тисяч гривень та золото, поки ворожки знімали прокляття

Поліцейські розшукують шахрайок, котрі видурили у пенсіонерки понад 300 тисяч гривень.

Зять побив тестя каструлею по голові, а той встромив йому ножа у груди. Вирок суду шокує

Коли Володимира повезли в лікарню, односельчанка пригадує, як підійшла до розгубленого Миколи. Той плакав і лишень повторював: «Що я наробив»… Зять ще зумів вийти на вулицю і впав. На момент сварки в помешканні була й його дружина, але втрутитися у розбірки найдорожчих чоловіків не змогла через травму ноги. Пораненого чоловіка, який стікав кров’ю, побачили сусіди, поклали у власне авто та поїхали назустріч швидкій, яку одразу викликали. Проте довезти пораненого до лікарні не встигли. Чоловік помер.  

Купила віртуальний автомобіль за реальні гроші: жінка з Гусятина втратила 223 тисячі гривень

Понад 220 000 гривень переказала мешканка Гусятина на рахунок аферистів за купівлю неіснуючого автомобіля.

Увага! Правоохоронці розшукують чоловіка, який покинув виправний центр та притягувався до кримінальної відповідальності

Чоловік може знаходитися в Збаразькому районі.

Тернополянка повірила в легкий заробіток — натомість втратила 41 тисячу гривень

Тернополянка потрапила в шахрайську пастку.

photo_camera На Тернопільщині ліквідували два нелегальні цехи з виробництва горілки та коньяку (ФОТО)

До протиправної діяльності були залучені близькі знайомі та родичі порушників, які здійснювали розповсюдження незаконно виготовленої алкогольної продукції та її відправку замовникам через служби кур’єрської доставки.

Ціна життя – 5 тисяч гривень. Трагедія родини з Гримайлова: що із кривдником, який убив батька

Про покійного Степана і його дружину Марію люди відгукуються охоче. І дуже шкодують, бо «Бог покарав таким сином». Переломи ребер, розрив правої легені – на Степанові живого місця не було, коли його доправили до реанімації. За кілька годин чоловік помер, а єдиний син подався «в біга». Як покарали кривдника і що про нього відомо? Розповідаємо.

Били битами по голові і залишили помирати на дорозі: розбірки по-підгаєцьки. Що сказав суд?

«Група підтримки» молодика спочатку подумала, що одного з хлопців убили. Тоді вони взяли каністру з водою і поливали йому на голову. Коли другий з хлопців після удару впав на коліна, Володимир продовжував бити по обличчю ногами. Адвокат обвинуваченого вже запевнив, що і він, і його підзахисний подаватимуть апеляцію. Чому, читайте

3 роки шумчанин їздив з підробленим посвідченням водія, яке купив в інтернеті за 8 тисяч. Як покарають?

Порушника виявили працівники відділення поліції Шумська.   Впродовж трьох років житель Шумського району користувався посвідченням водія, яке придбав через інтернет-мережу. 

На Тернопільщині виявили нелегала, який 2 роки жив в Україні з підробленими документами

Уродженець Грузії впродовж кількох років користувався підробленою посвідкою на постійне проживання на території України. 

Свіжий випуск

№ 29 від 21 липня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up