This version of the page http://te.20minut.ua/allnews (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-27. The original page over time could change.
Всі новини Тернополя за сьогодні - 20 хвилин Тернопіль

Всі новини

Подивитись 0 нові статті
ТОП цьогорічних прем'єр фільмів, знятих на Тернопільщині. Про що вони?

Тернопільщина стає все привабливішою для кінематографістів, а в останні роки зйомки українських стрічок на території Тернопілля вже не рідкість. Ми підготували для вас підбірку фільмів, що вже вийшли, або вийдуть цьогоріч на широкий екран, що знімали саме на території нашої області та розповімо вам більше про цікаві моменти зі зйомок цих стрічок.

photo_camera ТОП-10 акушерів-гінекологів, в яких найбільше народжує тернополянок та жінок з області

Від початку цього року майже тисяча жительок області народили малюків в Тернопільському обласному перинатальному центрі "Мати і дитина".  Кого ж обирають жінки, аби довірити момент появи дитини в надійні руки. Ми склали рейтинг найпопулярніших акушерів-гінекологів, які приймають пологи у тернополянок та жительок області.

Оксана Деревницька
Natalia Natalia так, підтримую, Валентина Дмитрівна халатно відноситься до своїх пацієнтів. На роди мого внука на прийшла. Зате Куценко добросовісно, професійно допоміг, маю хорошого внука,  дуже дякую, лікар від Бога.
photo_camera Чи важко розпочинати свою справу, якщо у кишенях порожньо? Радить тернополянин Сергій Семенів

Сам закупляє продукти, сам готує, обслуговує гостей та прибирає у своєму ж закладі. Сергій Семенів з Борщівщини розповідає історію власних закладів у Теребовлі і Тернополі.  Чи важко розпочинати свою справу, якщо у кишенях порожньо? Що найважливіше, коли розпочинаєш бізнес та як впоратись із бюрократичними заморочками.

Оксана Гоменюк
У його закладі дуже  затишна атмосфера і готує він дуже дуже смачно!!!♥️Рекомендую
У Тернополі відбудуться дитячі велосипедні перегони "Круті віражі"

Дітей віком 10-18 років запрошують до участі у велосипедних перегонах "Круті віражі", що відбудуться у суботу, 31 липня  

Мали високі місця та брали «золото». Розповідаємо, як спортсмени з Тернопільщини виступали на Олімпіадах

На Олімпійських іграх-2020, що проходять в Токіо, Україну представлять 158 спортсменів з різних куточків України. Серед них є і представниця Тернопільщини – легкоатлетка Наталія Стребкова. «20 хвилин» пригадали, які ще спортсмени з Тернопільщини виступали на Олімпійських іграх та якими були їхні успіхи.

Ліквідація тіньових схем та схем ухилення від оподаткування, протидія фальсифікату: про роботу податкової міліції області розповів Роман Лисаковський

Про здобутки податкової міліції Тернопільщини за перше півріччя 2021-го року розповів її керівник Роман Лисаковський.

Пенсіонерка втратила понад 300 тисяч гривень та золото, поки ворожки знімали прокляття

Поліцейські розшукують шахрайок, котрі видурили у пенсіонерки понад 300 тисяч гривень.

Йому було лише 39: на Тернопільщині помер поліцейський

Обірвалося життя поліцейського Володимира Мойсака.

Зять побив тестя каструлею по голові, а той встромив йому ножа у груди. Вирок суду шокує

Коли Володимира повезли в лікарню, односельчанка пригадує, як підійшла до розгубленого Миколи. Той плакав і лишень повторював: «Що я наробив»… Зять ще зумів вийти на вулицю і впав. На момент сварки в помешканні була й його дружина, але втрутитися у розбірки найдорожчих чоловіків не змогла через травму ноги. Пораненого чоловіка, який стікав кров’ю, побачили сусіди, поклали у власне авто та поїхали назустріч швидкій, яку одразу викликали. Проте довезти пораненого до лікарні не встигли. Чоловік помер.  

Купила віртуальний автомобіль за реальні гроші: жінка з Гусятина втратила 223 тисячі гривень

Понад 220 000 гривень переказала мешканка Гусятина на рахунок аферистів за купівлю неіснуючого автомобіля.

Бодя Олегович
"Прикольно",
Хіба мама виновата....
У Тернополі водій на BMW врізався в дерево. До лікарні потрапили двоє пасажирів, серед них — дитина

Аварія трапилась у Тернополі на вулиці Коновальця 23 липня близько 23:20.

photo_camera Якщо нічо не робити, буде катастрофа: терополяни зібрались на акцію, через забруднення річки

Через аварію в каналізаційних мережах 12 липня в річку Серет неподалік "Білого Замку" стався викид нечистот. Запах чутно на весь район Оболоня. Від тримається вже понад два тижні. Небайдужі зібрались на акцію аби вимагати ліквідації наслідків аварії. Чи шукатимуть винних у тому, що сталось?

Igor Dundiy
Аварію досі не ліквідовано. Протікання і далі відбувається. Станом на 25.07 стічні води продовжують потрапляти в річку.
У Тернополі безкоштовно діагностуватимуть людей, яким більше 55 років

На базі Тернопільського міського лікувально-діагностичного центру з вересня впроваджується пілотний проєкт безкоштовної check-up діагностики для жителів Тернопільської громади старших 55 років.   Що це таке та що включає базова діагностика пацієнта

Iryna Krotevych
Та невже?
"Озеро стало чистішим та немає цвітіння": у міськраді повідомили про перші позитивні результати після комплексної очистки екосистеми

На Тернопільському ставі спостерігається покращення показників прозорості та якості води

Jaroslaw Bashniak
В річці води 5-10см,а біля підвісного мосту всяке гімно впадає струмочками
На Тернопільщині у пожежі загинула старенька жінка

Протягом 24-25 липня на Тернопільщині виникло 4 пожежі. Внаслідок однієї з пожеж загинула людина

Оформлення ДТП за 10 хвилин: що треба знати про європротокол та як ним скористатись (ВІДЕО-ІНСТРУКЦІЯ)

В Україні законодавчо передбачений європротокол, за допомогою якого можна оформити ДТП без виклику поліції за 10 хвилин.   Розповідаємо, що треба знати про європротокол та як ним скористатися.

Відійшов у засвіти відомий священник з Тернопільщини

25 липня на 69-му році життя спочив у Господі клірик єпархії, штатний священник храму Святого Духа с. Бабинці Борщівського району ієрей Василь Юзвак.

На Тернопільщині за добу 7 нових випадків Covid-19. Ситуація в Україні

7 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Тернопільській області за 25 липня 2021 року.   За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (71), Одеській (33), Житомирській (17), Вінницькій (14) та Харківській (12) областях.  

НБУ різко знизив курс долара та євро

Курс долара впав на 15 копійок.   Євро подешевшав на 19 копійок  

Сьогодні, 26 липня: День парашутиста

День парашутиста (день скайдайвера) — неофіційне свято українських професіоналів та любителів парашутизму, що відмічається щорічно 26 липня. Також свято відмічається у інших країнах, зокрема у Казахстані, Білорусі, Росії.  

Тепло, але дощитиме: погода на 26 липня

Ранок у Тернополі буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути   Температура повітря коливатиметься від +16 до +26

Кому і що дає "штамп" в паспорті? Аналізуємо всі "за" і "проти"

Сучасний світ диктує нам нові правила. За статистикою багато пар живуть разом без реєстрації шлюбу: не зв’язують себе ні офіційними вузами в органах РАЦСу, ні моральними у церкві. Серед тих, хто живе без реєстрації шлюбу, побутує думка, що почуття вбиває саме офіціоз, а без нього у пари все ідеально і легко. Противники «життя на віру» вважають, що люди погоджуються на таке життя доти, доки не трапиться хтось кращий. Кому справді зручніші такі відносини: чоловіку чи жінці? Які підводні камені криються у неофіційному співжитті на психологічному та юридичному рівнях, та які його наслідки, розбиралися журналісти «20 хвилин» разом із експертами.

Our Ternopil
https://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv/u-nas-nemae-grivni-v-ternopilskomu-banku-vidmovilis-vidati-natsionalnu-11276843.html
photo_camera ТОП-10 фото з Instagram, зроблених у визначних місцях Тернопільщини, які має побачити кожен

Аби добре відпочити та побачити неймовірну красу, їхати далеко не потрібно. Ми зібрали найцікавіші місця області, які люди зберегли на фото в соцмережах. А ви там бували?

Lesia Lesia
Старовинний Микулинецький замок
photo_camera Як дідусь-байкер без ноги ганяє на двоколісному: неймовірна історія чоловіка з Шумщини

У нього четверо онуків та неймовірна любов до дороги. Олег Андрійчук із села Васьківці, що на Шумщині, не зважаючи на те, що втратив ногу в аварії на мотоциклі, у свої 60 і далі залишається прихильником байкерства. Неймовірну історію захоплення, що стало стилем життя, читайте у матеріалі.

Чим дивуватимуть на фестивалі "Дзвони Лемківщини" (ПРОГРАМА СВЯТА)

Міжнародний фестиваль лемківської культури «Дзвони Лемківщини» відбудеться 7-8 серпня 2021 року.

Увага! Правоохоронці розшукують чоловіка, який покинув виправний центр та притягувався до кримінальної відповідальності

Чоловік може знаходитися в Збаразькому районі.

play_circle_filled Уся річка в багнюці: місцеві кличуть на акцію, щоб врятувати «Тернопільський Таїланд»

Через аварію в каналізаційних мережах в річку Серет стався викид нечистот. Запах чутно на весь район Оболоня.  Люди, які роками ходять купатись у джерела за "Білим Замком", б'ють на сполох та кличуть на збори, аби вирішити як ліквідовувати наслідки аварії.

Igor Dundiy
Вчора був на тому місці. Каналізація досі протікає і потрапляє в річку.
Перевірте себе: як добре ви знаєте вулиці Тернополя? ТЕСТ

Більшість із нас вважає, що знає Тернопіль як свої п'ять пальців. Однак, ця думка може бути цілком хибною.   Непримітні вулички та невеликі пам'ятники досить часто не попадають в поле зору та губляться далеко у пам'яті. 

Читач66
Куча помилок автора)
ПЛР-тест, самоізоляція чи свідоцтво про вакцинацію? Ми зібрали вимоги в’їзду в популярні туристичні країни

У багатьох тернополян тривають літні відпустки. Дехто вирішив поїхати за кордон. Однак через карантин досі не всі держави готові впускати туристів. Ми зібрали правила в’їзду до різних країн. Де необхідний ПЛР тест та куди можна потрапити з міжнародним свідоцтвом про вакцинацію? Підпишіться, щоб прочитати далі.

Масштабні перевірки отримувачів субсидії: інспектори будуть ходити по домівках

Отримувачів субсидій в Україні планують масово перевірити

Оксана Ониськів
Безсоромні , вже не знають як людей обібрати ....
Свіжий випуск

№ 29 від 21 липня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up