This version of the page http://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-25. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Тернопіль

Від Читачів

Праця неповнолітніх дітей

Праця неповнолітніх дітей

Особливості оренди житла з викупом

Договір оренди житла з викупом – особливий вид договору найму (оренди) житла, що може передбачати відступлення орендодавцем права вимоги боргу іншій особі – вигодонабувачу .

Як діяти, коли сусіди паркуються на дитячому майданчику

паркомісць відчувають не тільки власники «залізних коней», а й інші мешканці населених пунктів. Авто на газоні, клумбі чи посеред тротуару – звична картина для багатьох мешканців багатоповерхівок. Адже деякі водії не бажають поступатися власним комфортом, попри незручності, які створюють пішоходам та іншим автомобілістам. Де і як дозволено залишати транспортний засіб, визначено Правилами дорожнього руху, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 року № 1306, та Правилами паркування транспортних засобів, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2009 року № 1342.

Як відновити втрачені документи про вищу освіту

Як відновити втрачені документи про вищу освіту

На Тернопільщині цього року було більше 560 вакансій у сфері оптової та роздрібної торгівлі

В останню неділю липня – День працівників торгівлі. Більше 3,5 мільйона українців зайняті у цій сфері.

Право неповнолітніх осіб на звернення до суду

Право неповнолітніх осіб на звернення до суду

Притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

Притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

Шлюб із засудженою особою: порядок укладення

Визначення прав засуджених осіб завжди є актуальним питанням та знаходиться під контролем з боку держави. Положення Конституції України свідчать, що засуджена особа не позбавляється всіх прав та свобод, зокрема – сімейних.

852 жителя Тернопільської МТГ протягом півріччя змогли працевлаштуватися за сприяння служби зайнятості

Протягом червня 2021 року в Тернопільський міськрайонний центр зайнятості звернулися 284 особи осіб, що проживають на території Тернопільської МТГ, що на 287 осіб менше ніж за аналогічний період минулого року.

Вакантні посади та вільні робочі місця на території Тернопільської МТГ станом на 01 липня 2021 року

Всього за перше півріччя 2021 року Тернопільський міськрайонний центр зайнятості отримав від 600 суб’єктів підприємницької діяльності, що здійснюють діяльність на території Тернопільської МТГ, інформацію про наявність 1838 вільних робочих місць та вакантних посад.

Свіжий випуск

№ 29 від 21 липня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up