This version of the page http://oridu.odessa.ua/ (81.25.228.227) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-19. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України
Написати листа
НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

Акредитація 25 років ОРІДУ Доступ до публічної інформації Антикорупційна діяльність Повідомлення про недоброчесність Контакти Реквізити Студентське самоврядування інституту Безкоштовні програми інституту Бібліотека Міжнародне співробітництво

Подати заяву для участі в конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» в умовах карантинних обмежень можна шляхом заповнення форми за посиланнями:

Електронна заява на вступ
Освітньо-професійна програма
«Державне управління та місцеве самоврядування»

Електронна заява на вступ
Освітньо-професійна програма
«Публічне управління сферою охорони здоров’я»



Інститут здійснює прийом на магістерські освітньо-професійні програми за спеціальністю 073 «Менеджмент»

Бізнес-аналітика та управління бізнес-проектами

Менеджмент



Результати вступного випробування-співбесіди
із сучасних проблем публічного управління та адміністрування з питань, що стосуються державного управління



13 липня 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь у селекторній нараді облдержадміністрації за участю голів районних держадміністрацій, райрад, територіальних громад та міських голів міст обласного значення, яку провів голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький



Фотогалерея Детальніше


13 липня 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь в апаратній нараді Одеської обласної державної адміністрації під головуванням Сергія Гриневецького



Фотогалерея Детальніше


9 липня 2021 року відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврів випускникам факультету менеджменту та бізнес-технологій.



Фотогалерея Детальніше


Цього року в Україні особливо відзначатимуть 30-річчя Незалежності України. До Дня незалежності за координації Міністерства культури та інформаційної політики підготовлена концепція єдиної візуальної символіки свята.


Youtube


08 липня 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь у нараді з ректорами закладів вищої освіти Одеського регіону за участі голови Одеської облдержадміністрації Сергія Гриневецького та народних депутатів, яку провів Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет


Детальніше


06 липня 2021 року відбулась зустріч ректора Державного університету «Одеська політехніка» Геннадія Оборського з НПП та керівним складом ОРІДУ НАДУ при Президентові України


Фотогалерея Детальніше


06 липня 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь у селекторній нараді облдержадміністрації за участю голів районних держадміністрацій, райрад, територіальних громад та міських голів міст обласного значення, яку провів голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький


Детальніше


05 липня 2021 року директор інституту Микола Іжа провів заключну нараду з керівниками структурних підрозділів у 2020–2021 навчальному році




Детальніше


2 липня 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь у засіданні Ради ректорів ЗВО Одеського регіону, яке відбулось на базі Одеського національного університету ім. І.І.Мечникова.




Детальніше


Шановні аспіранти та докторанти! Кафедра регіональної політики та публічного адміністрування ВІТАЄ усіх учасників конкурсу наукових робіт аспірантів та докторантів в галузі знань з публічного управління та адміністрування «Одеська ініціатива».


Фотогалерея Детальніше


25 червня 2021 року представники інституту долучились до урочистих заходів з нагоди 25-ї річниці Конституції України




Фотогалерея Детальніше


24 червня 2021року представники інституту взяли участь в «круглому столі» до 25-ої річниці прийняття Конституції України, що пройшов в Одеській національній науковій бібліотеці




Фотогалерея Детальніше


24 червня 2021 року відбулося засідання вченої ради інституту.




Фотогалерея Детальніше


22 червня 2021 року директор інституту Микола Іжа провів нараду з керівниками структурних підрозділів.



Детальніше


22 червня 2021 року, до Дня державної служби, директор інституту Микола Іжа взяв участь у засіданні «круглого столу» «Важливі аспекти розвитку державної служби на Одещині».

Фотогалерея Детальніше


З 15 по 17 червня 2021 року відділом підвищення кваліфікації кадрів була проведена спеціальна короткострокова програма: «Публічні закупівлі в Україні» з навчання 9 членів тендерних комітетів Кіровоградської, Луганської, Одеської областей.

Фотогалерея Детальніше


14 червня 2021 року директор інституту Микола Іжа провів нараду з керівниками структурних підрозділів.



Детальніше


10 червня 2021 року відбулося чергове засідання вченої ради інституту.

З розглянутих питань було прийнято відповідні рішення. Голова вченої ради Микола Іжа привітав доцента кафедри менеджменту організацій Олену Журавель, якій на підставі таємного голосування було присвоєно вчене звання доцента.

Фотогалерея Детальніше


09 червня 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь у І засіданні Ради Південного наукового центру НАН України і МОН України




Детальніше


07 червня 2021 року директор інституту Микола Іжа провів нараду із завідувачами кафедр




Детальніше


За результатами Всеукраїнської науково-практичної конференції, яка відбулася 28 травня 2021 р. в інституті і була організована кафедрою української та іноземних мов за участі студентського гуртка “Comparative studies” та Асоціації дослідників державного управління, Наукового товариства студентів, слухачів, аспірантів, докторантів та молодих вчених, підготовлено і видано збірку матеріалів цього заходу. Робота конференції відбувалася в межах таких секцій: Методологічні проблеми порівняльних досліджень у публічному управлінні та адмініструванні; Компаративні дослідження у публічному управлінні та адмініструванні; Порівняльно-історичні дослідження у публічному управлінні та адмініструванні; Бенчмаркінг у публічному менеджменті; Comparative Studies in Public Administration.

Детальніше


В період з 08 по 09 червня в рамках спеціальної короткострокової програми «Організація діяльності державних службовців» підвищили кваліфікацію 58 державних службовці Одеської області (категорії «Б» та «В»).


Фотогалерея Детальніше

В період з 02 по 03 червня 2021 року 45 державних службовців Одеської області (категорії «Б» та «В») підвищили кваліфікацію за спеціальною короткостроковою програмою «Діджиталізація (цифровізація). Держава в смартфоні».


Фотогалерея Детальніше

02 червня 2021 року на першому курсі заочної форми навчання відбулося дуальне практичне заняття в рамках дисципліни «Управління персоналом в публічній службі» на тему: «Роль і місце керівника в організації роботи з персоналом публічної служби», яке провів професор кафедри регіональної політики та публічного адміністрування д.політ.н., професор Іжа Микола Михайлович разом з запрошеним експертом - начальником Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь Мельником Володимиром Івановичем, який розкрив роль керівника в організації роботи з персоналом публічної служби.

Фотогалерея Детальніше

01 червня 2021 року в рамках співробітництва учасників Регіональної мережі випускаючих кафедр з публічного управління та адміністрування на запрошення кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського керівником патронатної служби Одеської обласної державної адміністрації, депутатом Одеської районної ради, кандидатом наук з державного управління, доцентом кафедри публічного управління та регіоналіститки ОРІДУ НАДУ Липовською Світланою Олексіївною було проведено гостьове заняття з теми «Управління людськими ресурсами та публічними фінансами.

Фотогалерея Детальніше


До уваги науково-педагогічних працівників, науковців, здобувачів вищої освіти та інших зацікавлених осіб!

Розпочато набір матеріалів до другого випуску 2021 року «Актуальні проблеми державного управління» та першого випуску «Теоретичні та прикладні питання державотворення» наукових періодичних видань ОРІДУ НАДУ при Президентові України

Детальніше


31 травня 2021 року директор інституту Микола Іжа провів нараду з керівниками структурних підрозділів.




Детальніше


28 травня 2021 року відбулася XІІ наукова Інтернет-конференція за міжнародною участю для аспірантів та докторантів «Публічне управління в Україні: історія державотворення, виклики та перспективи». В онлайн режимі було проведено роботу за такими секціями: «Теорія та історія публічного управління»; «Механізми публічного управління»; «Публічна служба»; «Місцеве самоврядування». До роботи Конференції долучилися представники Регіональної мережі випускаючих кафедр з публічного управління та адміністрування, а також науковці та практики з Вінницького, Одеського, Херсонського, Миколаївського та інших регіонів.

Детальніше


«Діджиталізація (цифровізація). Держава в смартфоні» – одна з найактуальніших тем підвищення кваліфікації посадових осіб органів публічної влади, за якою в період з 20 по 21 травня навчалися державні службовці Одеської області (категорії «Б» та «В»).



Детальніше


24 травня 2021 року директор інституту Микола Іжа провів нараду з керівниками структурних підрозділів



Детальніше


21-23 травня 2021 року представники інституту взяли участь у XXІІ Всеукраїнській виставці-форуму «Українська книга на Одещині»



Фотогалерея Детальніше


20-21 травня 2021 року представники інституту взяли участь у науково-комунікативних заходах, що проводилися Академією публічного управління Республіки Молдова (м. Кишинів).



Фотогалерея Детальніше


20 травня 2021 року представники інституту долучились до святкування Дня вишиванки



Фотогалерея Детальніше


20 травня 2021 року кафедрою української та іноземних мов проведено сьомий науковий семінар «New insights in public administration» (Нове розуміння публічного управління).



Фотогалерея Детальніше


20 травня 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь у Дні відкритих дверей державної служби в режимі реального часу через Zoom у якості спікера за темою «Перспективи розвитку публічного управління в Україні», що проведено Міжрегіональним управлінням Національного агенства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, АР Крим та м. Севастополь (начальник- Володимир Мельник)

Фотогалерея Детальніше


В період з 18 по 19 травня в рамках спеціальної короткострокової програми «Організація діяльності державних службовців» підвищили кваліфікацію 53 державних службовці Одеської області.



Фотогалерея Детальніше


19 травня 2021 року переможцям інститутської Олімпіади з англійської мови були вручені дипломи, які засвідчили отримані ними місця (1 місце - Коваленко Марiя; 2 місце - Тихонова Полiна, Трофименко Євген; 3 місце - Кисіль Олександр, Петрова Свiтлана). Дипломи вручили організатор та голова конкурсного журі ст. викладач кафедри української та іноземних мов Тамара Георгіївна Кемарська та доцент кафедри Андрій Петрович Маєв. Вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів у вивченні мови!

Фотогалерея


18 травня 2021 року відбулося відкриття щорічного Фестивалю наук та круглий стіл на тему: «Громадянське суспільство і влада – два крила стійкої, незалежної України», в онлайн-режимі на платформі Zoom.


Фотогалерея Детальніше


17 травня 2021 року директор інституту Микола Іжа провів нараду з керівниками структурних підрозділів



Детальніше


15 травня 2021 року представники інституту взяли участь в урочистої церемонії підняття Державного Прапору України, Прапору Європейського Союзу та Прапору Одеської області біля будівлі Одеської обласної державної адміністрації, в рамках відзначення Дня Європи в Одеській області.

Фотогалерея Детальніше


14 травня 2021 року державні службовці категорії «Б» та «В» Головного управління статистики в Одеській області підвищили кваліфікацію за спеціальною короткостроковою програмою: «Актуальні питання державного управління».



Фотогалерея Детальніше


«Запобігання корупції в органах публічної влади» – актуальна тема, яку висвітлювали викладачі 13-14 травня 2021 року в рамках спеціальної короткострокової програми з підвищення кваліфікації державних службовців Одеської області категорій «Б» та «В».



Детальніше


Щороку у третю суботу травня в Україні відзначається День науки. Свято встановлено 1997 року на підтримку ініціативи відомих вчених, наукових установ і професійних спілок.



Детальніше


13 травня 2021 року представники інституту взяли участь у міжнародній конференції «Дослідження, освіта та прогрес в третьому тисячолітті», що була організована Університетом «Нижній Дунай» м. Галац (Румунія).



Фотогалерея Детальніше


13 травня 2021 року представники інституту долучились до онлайн-лекції «Європейська інтеграція України»



Детальніше


В період з 12-14 травня 2021 року посадові особи виконавчих органів Одеської міської ради підвищили кваліфікацію за спеціальною короткостроковою програмою: «Культура ділового мовлення як інструмент кар’єрного зростання посадових осіб місцевого самоврядування».

Фотогалерея Детальніше


13 травня 2021 року відбулося чергове засідання вченої ради інституту.





Фотогалерея Детальніше


До відома здобувачів вищої освіти!

З 11 травня 2021 року поновлюються заняття в очному режимі (в аудиторіях в інституті) згідно розкладів.
Для здобувачів заочної форми навчання сесії відбуватимуться відповідно до встановлених графіків теж в очному режимі.



11 травня 2021 року директор інституту Микола Іжа провів нараду з керівниками структурних підрозділів





Детальніше