This version of the page http://www.business-soft.net/business-soft-group/ (80.78.36.220) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-19. The original page over time could change.
Business Soft Group:blog

Останні дописи

Основні засоби та інші необоротні активи: БЕЗКОШТОВНИЙ семінар від САБ для підписників ІТС:

Безкоштовний семінар від САБ: ОЗ та НА - від придбання до ліквідації (облікові нюанси, податкові правила, документальне оформлення)

  • Читати

Е. Д. О. BS - сучасний механізм обміну документами з контрагентами для рішень BAS

Зовнішня обробка для електронного документообміну забезпечує автоматизовану передачу документів безпосередньо з основних рішень BAS до самих популярних провайдерів документообміну в Україні: ПТАХ (через систему SOTA), PAPERLESS, ВЧАСНО.

  • Читати

Експрес-обстеження, як підготовчий етап комплексного впровадження

Експрес-обстеження підприємства здійснюється на підготовчому етапі впровадження, тобто після отримання пропозиції про виконання проєкту, але до укладання договору впровадження. Метою такого обстеження є у відносно стислі строки надати команді впровадження необхідний і достатній

  • Читати

Корпоративні проекти з автоматизації бізнесу (комплексне впровадження)

Ми входмо в трійку компаній України, які успішно реалізували наймасштабніші проекти (за даними САБ). Звертайтесь, і разом ми станемо першими!

  • Читати

Підписка на ІТС

Інформаційно-технічний супровід (ІТС) являє собою комплексну (технічну, методологічну, нормативно-правову, організаційну і т.д) підтримку користувачів в процесі експлуатації ними програмного забезпечення BAS.

  • Читати

Відпустки 2021: БЕЗКОШТОВНИЙ семінар від САБ для підписників ІТС

оформлення, розрахунок, виплата, звітність: приклади оформлення відпусток у програмних продуктах для автоматизації бізнесу для коректного заповнення регламентованої звітності.

  • Читати