This version of the page http://ukr-com.net/peredacha-danykh/ (185.151.106.150) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-13. The original page over time could change.
Передача даних – Українські комунікації
Skip to content
  • info@ukr-com.net
  • +380(44)205-55-55
  • 04119, Київ, вул. Сім'ї Хохлових, 15
Замовити послугу
Замовити послугу

Передача даних

МАСШТАБОВАНІСТЬ І ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ

  • Цифровий канал практично до будь-якої адреси в м. Києві
  • Без додаткової установчої плати за канал
  • Канал на «останній милі»
  • Цифрові канали за технологією DSL
  • Передача даних, відео і голосу в єдиному цифровому потоці
  • Смуга пропускання сигналу до 10Гбіт/с

СКОРОЧЕННЯ ВИТРАТ НА УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ

При необхідності забезпечити регулярний обмін даними між видаленими майданчиками, використання орендованих цифрових каналів може виявитися економічнішим рішенням, ніж традиційний варіант використання комутованих з’єднань. Об’єднавши свої видалені майданчики виділеними каналами зв’язку з гарантованим рівнем обслуговування, Ви зможете упровадити централізовану систему управління підприємством і скоротити витрати на утримання на кожному об’єкті локального сервера і фахівця з його експлуатації.

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Опорна цифрова мережа передачі даних компанії «УКРКОМ» – це власна волоконно-оптична мережа цифрових каналів зв’язку, і тому нашим клієнтам потрібно встановлювати значно менше додаткових засобів захисту інформації, чим це було б необхідно в разі використання публічних ІP-мереж.

ШВИДКІ ТЕРМІНИ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗВ'ЯЗКУ

Визначення технічної можливості організації виділених каналів зв’язку по вказаним замовником адресам зазвичай займає всього 1-2 дня. Стандартний термін організації каналів – 14-30 днів після підписання договору з компанією «УКРКОМ».

ВЫСОКА ЯКІСТЬ З'ЄДНАНЬ

Надійність цифрових каналів опорної цифрової мережі компанії «УКРКОМ» повністю відповідає міжнародним нормам Міжнародного Союзу Електрозв’язку. Сукупний за рік коефіцієнт готовності по всіх каналах, що надаються в оренду, за весь час роботи компанії не опускався нижче за рівень 0,99 (без врахування простоїв з вини користувачів). Контроль стану всієї мережі в режимі реального часу цілодобово здійснюється персоналом сервісного центру компанії «УКРКОМ».

У разі розширення бізнесу, у Вас може виникнути необхідність у збільшення швидкості передачі даних або підключення до корпоративної мережі нових об’єктів. Опорна цифрова мережа компанії «УКРКОМ» має можливість довести цифровий канал необхідної швидкості практично до будь-якої адреси в м. Києві. Ми організовуємо волоконно-оптичні цифрові канали, включаючи канал на “останній милі” до найближчого вузла нашої опорної цифрової мережі, із смугою пропускання сигналу до 10Гбіт/с. Такий підхід дозволяє нам оперативно задовольняти без додаткової установчої плати за канал будь-які побажання клієнта, забезпечуючи замовлену смугу пропускання сигналу налаштуваннями на портах наших вузлових маршрутизаторів. На основі виділених каналів можна побудувати корпоративну мережу з передачею даних, відео і голосу в єдиному цифровому потоці.

Для побудови корпоративних мереж передачі даних з доступом в Інтернет, ми організовуємо виділені синхронні, цифрові канали, за технологією DSL. Такий канал, з самого початку орієнтований на передачу даних, є повністю прозорим, що забезпечує можливість передачі інформації у будь-який момент часу з використанням всієї смуги пропускання сигналу. На фізичному рівні використовуються високоефективні синхронні протоколи передачі даних, що гарантують високу швидкість передачі даних.

Замовити послугу