This version of the page http://www.terrafood.ua/archives/3619 (91.222.136.153) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-08. The original page over time could change.
Зустрічайте новинку від ТМ "Ферма": сир кисломолочний! - Terrafood
24 Березня 2021
Зустрічайте новинку від ТМ “Ферма”: сир кисломолочний!

В лінійці улюбленого бренду “Ферма” з’явився новий продукт – кисломолочний сир. Новинка випускається у трьох видах – 0,2%, 5%, 9% жирності, у фасуванні 350 грамів.

Продукт ідеально підходить для людей, що дотримуються здорового харчування, адже має цілу низку переваг. Зокрема, споживання кисломолочного сиру збагачує раціон легкозасвоюваним кальцієм, магнієм і фосфором. Цей продукт є джерелом вітамінів (В, С, Р, А) та необхідних мікроелементів (Са, Мg, P), тому він корисний для всієї родини. Наявність чистих культур молочнокислих бактерій у кисломолочному сирі ТМ “Ферма” забезпечує нормальну роботу шлунково-кишкового тракту.
Кисломолочний сир ТМ “Ферма” – це повністю готовий до вживання продукт, а також може використовуватись як компонент різноманітних страв – з термообробкою і без. Цей продукт стане бездоганним перекусом або основною стравою, як під час сніданку, так і за вечерею.

В кожної господині є свої страви-фаворити з «творогу» – як ще називають кисломолочний сир – що найчастіше з’являються на кухні. Рум’яна запіканочка, сирники з родзинками, млинці та вареники з додаванням меду, а може пухкі ватрушки чи печиво з горішками – що ви найбільше полюбляєте готувати з кисломолочного сиру? Якою б не була ця страва, вона ідеальна, якщо приготовлена з любов’ю та з кисломолочного сиру ТМ “Ферма”.