This version of the page http://www.tavria.ua/uk (89.184.75.64) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-06. The original page over time could change.
Коньяк Таврія в Києві. Купити коньяк Таврія в Україні, ціна
  • МИСТЕЦТВО СТВОРЕННЯ
    ДОСКОНАЛОСТІ

    Дім марочних коньяків «Таврія» - тут коньяк не роблять, а створюють.
    Як з коньячного спирту, немов зі скрипки Страдіварі, можна витягти ті неповторні ноти, той досконалий букет, ті незабутні відчуття, які кожен ковток роблять неповторним, а життя прекрасним ...
    Ласкаво просимо до Дому марочних коньяків «Таврія»!

    О компанії Фільм про коньяк
    Нагороди
    компанії
  • 19/10

    Коньяк "Таврія Імперіал" (25 років витримки) отримав золоту медаль 11-го щорічного міжнародного конкурсу міцних напоїв "New York International Spirits

    Коньяк "Таврія Імперіал" (25 років витримки), незважаючи на конкуренцію з іменитими світовими виробниками, отримав золоту медаль конкурсу. Судді оцінили насичений, багатий смак напою.

    Читати всі новини
  •  

    Компанія

    Тут створюють справжні марочні коньяки України. Такими можуть називатися лише ті коньяки, які вироблені на підприємстві з повним циклом коньячного виробництва - починаючи з вирощування власного винограду, одержання виноматеріалу, його перекурці в коньячні спирти, з наступною витримкою в дубових бочках понад 6 років та розлив у пляшки.
    Більше про компанію
    історична довідка
    Починаючи з 1889

    Більше про компанію

    Історична довідка

  • Вина

    Нашi вина

    Коньяки

    Асортимент продукції Дома марочних коньяків "Таврія" включає в себе кілька коньячних торгових марок - "Таврія", "Борисфен", "ALeXX", "Jatone", які представлені ординарними, марочними і колекційними коньяками, орієнтованими на кожного споживача.

    Всi бренди

     

  • Виробництво

    Основною відмінністю виробництва коньяку в Домі марочних коньяків «Таврія» є те, що тут виноград проходить повний цикл чарівного перетворення з ягоди в коньяк, від виноградної лози до розливу в пляшки. Мало хто інший в Українї та далеко за її межами може похвалитися цим!
    Ми виробляємо понад 20 найменувань ординарних та марочних коньяків.

    Дізнатися більше


Сайт находится на реконструкции
Официальный Интернет-магазин

Акционерам Информация