This version of the page http://knukim.edu.ua/vip-open-day/ (195.242.161.214) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-24. The original page over time could change.
VIP Open Day!
Ліцензія МОН України, наказ № 116-л від 02.06.2017 р.

VIP Open Day!

Дата: 23.02.2019 | Рубрика: Новини

Талановита й амбітна молодь обирає Університет культури! Яскравим прикладом є масштабні дні відкритих дверей, які щосуботи відвідують цілеспрямовані та зацікавлені українські абітурієнти. Вони приїздять до вишу, аби детальніше ознайомитись з умовами вступу і визначитись із професійним майбутнім, віддавши перевагу тим чи іншим творчим і бізнес-спеціальностям.

Отже і сьогодні відбувся яскравий і змістовний День відкритих дверей! Вступники пройшли реєстрацію у головному холі університету, познайомившись із представниками штабу «Абітурієнт-2019», та вирушили на захопливу екскурсію навчальними підрозділами вишу.

У спеціалізованих сучасних аудиторіях і творчих лабораторіях компетентні викладачі-практики та студенти 10 факультетів розповіли VIP-гостям про інноваційні підходи до проведення занять, яскраве студентське життя –гучні party, доброчинні акції, спортивне дозвілля та інші проекти вишу. Окрім того, молодь отримала консультації щодо вступу й успішного складання творчих конкурсів.

Факультет кіно і телебачення презентував візитерам новітні знімальні майданчики, відеопавільйони, професійні студії звукозапису і монтажу із сучасним технічним обладнанням; на Факультеті готельно-ресторанного і туристичного бізнесу молодь відвідала лабораторії барної справи і роботи сомельє, організації ресторанного обслуговування, технології продукції та устаткування, а також інноваційних технологій в туризмі; Факультет дизайну і реклами ознайомив вступників із художніми майстернями та лабораторіями з 3D-моделювання; на Факультеті зв’язків з громадськістю і журналістики відбулась екскурсія прес-центром, навчальними лабораторіями та лінгафонними кабінетами; Факультет музичного мистецтва захопив творчими майстернями диригентів, фольклористів, музикантів-інструменталістів і вокалістів; на Факультеті міжнародних відносин абітурієнти відвідали конференц-зали для дипломатичних прийомів. Неабияк вразив Факультет івент-менеджменту, фешн і шоу-бізнесу, адже це єдиний в Україні факультет, який готує фахівців у сфері шоу-бізнесу, івент-менеджменту та fashion-індустрії. Далі на гостей чекав Факультет інформаційної політики і кібербезпеки з інноваційними ІТ-лабораторіями. Також абітурієнти побували у просторих спеціалізованих залах і танцювальних класах Факультету хореографічного мистецтва. А от побачити театральні підмостки, поринути у світ акторської майстерності та режисерського таланту вступники мали можливість на Факультеті сценічного мистецтва.

Особливо молодь зацікавило те, що кожен семестр студенти вишу за допомогою анонімного анкетування оцінюють навчальний процес. Результати анкетування допомагають керівництву удосконалювати якість освіти, впроваджувати нові спеціалізації, навчальні дисципліни та готувати конкурентоспроможних фахівців.

До речі, студенти Університету культури – «За здоровий спосіб життя», отже постійно тримають себе у прекрасній фізичній формі. У вільний від навчання час вони відвідують спортивні секції з аеробіки, тенісу, настільного тенісу, атлетичної гімнастики, бойових мистецтв, фітнесу, черлідингу, баскетболу, міні-футболу, волейболу, плавання і футболу.

Після екскурсії вступники були неймовірно вражені піднесеною атмосферою богемного вишу, однак найочікуванішим моментом Дня відкритих дверей стала зустріч із Михайлом Поплавським, який з радістю поділився власними секретами лідерства, надав корисні професійні поради і важливі життєві настанови на майбутнє.

«Вітаю вас! Сьогодні ви VIP-гості Університету культури! Виш є  національним за формою, змістом і головне – за духом.

Обирайте не вуз, а улюблену професію, через яку ви зможете реалізувати свої творчі здорові амбіції. Зрозумійте, чого хочете від життя і ніколи не зупиняйтесь на досягнутому.

Не бійтеся виділятись із сірої маси і бути білими воронами. Ви – унікальні!

У вас має бути мета. Мета – це крила. Бажаю вам успішного, українського злету! Вам творити новітню історію України! Успішні українці – успішна Україна!

Формуйте в собі лідерів. Атакуйте життя! Живіть по-максимуму у своє задоволення!»– сказав Михайло Поплавський та запросив молодь до Університету культури на Всеукраїнський день відкритих дверей з попереднім зарахуванням, який відбудеться 9 березня.

По завершенні інформативної екскурсії окрилені вступники робили яскраві світлини з Михайлом Поплавським на фоні університету, обмінювались контактами в соціальних мережах із новими друзями та ділились планами на майбутнє.

Шлях до успіху розпочинається в Університеті культури! Став перший пріоритет при виборі омріяного вишу і гарантовано станеш частиною дружньої студентської родини!

Контакти