This version of the page http://te.20minut.ua/robota-u-ternopoli (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-23. The original page over time could change.
Робота у Тернополі - 20 хвилин Тернопіль

Робота у Тернополі

У Тернополі у закладі харчування виявили 9 нелегальних працівників, одна з них – неповнолітня

Молодь проходила так зване «стажування» на посадах кухарів, піцайол, офіціантів та прибиральниці.  

На Тернопільщині не вистачає медсестер. Є вакансії

12 травня — Всесвітній день медичних сестер. Вони завжди потрібні як у системі державної медицини, так і в приватних клініках, особливо у теперішній час пандемії.

У двох лікарнях Тернополя не вистачає лікарів і медсестер (ВАКАНСІЇ)

Перелік актуальних вакансій у міських комунальних лікувальних закладах.

Кому в Тернополі роботодавці готові платити понад тисячу доларів? ТОП найприбутковіших професій

Висока заробітна плата є одним з головних пріоритетів під час пошуку роботи. Втім, щоб отримувати багато, потрібно і багато вміти. А яка професія найприбутковіша в Тернополі, дізнавався журналіст «20 хвилин».

Шукають студентів на безкоштовне навчання та подальше працевлаштування: перелік спеціальностей

Третій рік поспіль Тернопільська міська рада проводить набір студентів на Програму «Муніципальне замовлення», яка передбачає оплату міською радою за навчання та гарантоване працевлаштування у комунальних підприємствах, установах, організаціях або виконавчих органах міської ради. Які спеціальності потрібні?

Понад 250 вчителів на Тернопільщині шукають роботу

У січні-вересні 2020 року за сприянням у працевлаштуванні в обласну службу зайнятості звернулись 610 освітян, яким було надано статус безробітного. 

Зарплата понад 30 тисяч в місяць: найприбуковіші професії у Тернополі. Де працювати вигідніше?

Які професії мають найбільший попит та за яку роботу готові заплатити найбільше, дізнавався  журналіст «20 хвилин».

На Тернопільщині не вистачає медиків, вчителів, офіціантів та патрульних

На Тернопільщині найбільшу потребу роботодавці мають у вчителях, продавцях, водіях, кухарах, поліцейських (інспекторах) патрульної поліції, підсобниках, водіях тролейбуса, медсестрах, офіціантах, лікарях.

Робоче місце вдома перевірятимуть: в Україні хочуть змінити правила дистанційної праці

За новими правилами роботодавець отримає право перевірити робоче місце співробітника, який працює з дому. А також буде зобов'язаний забезпечити співробітнику можливість поєднувати дистанційну роботу з роботою у звичайному режимі на робочому місці в офісі.  

У Тернополі з 1 вересня шукатимуть неоформлених працівників: які бізнеси перевірятимуть першими?

Починаючи з 1 вересня розпочнуться інспекційні заходи з питань виявлення неоформлених працівників та виплати заробітної плати в конверті.

Свіжий випуск

№ 25 від 23 червня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up