This version of the page http://te.20minut.ua/lyudi (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-23. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Тернопіль

Люди

photo_camera play_circle_filled Як це – створювати парфуми вдома? Інтерв’ю з тернопільським парфумером

Орест Дмитрик займається виробництвом парфумів вже три роки. За цей він навчився збирати сировину, виготовляти ефірні олії – складові парфумів, та власне, створювати унікальні аромати.  З чого все починалося? Як створює парфуми та за скільки продає, молодий парфумер розповів журналістам “20 хвилин”.

Компроміс з графіті у Тернополі. Що таке спрей-арт і кому він до вподоби

Графіті, як написи та малюнки, залишені людьми на поверхнях стін печер чи житлових будинків, відомі людству вже дуже давно. І цим терміном з початку користувались археологи. 

play_circle_filled Тепер вона – справжній янгол! У Теребовлі поховали 28-річну Анну, у якої залишилася 3-річна донька

Страшна трагедія і дві долі, які обірвалися вночі 19 червня. Молода любляча мама Анна Яненко повернулася з Німеччини додому, у Теребовлю, разом із донечкою. Маленька Алла в одну ніч втратила батьків. Чи не кожен в місті обговорює жорстоке вбивство 28-річної жінки та самогубство її чоловіка. На третій день народження Алли ховали її маму… Батька, якого підозрюють у вбивстві 28-річної медсестри, ховатимуть у вівторок. Зараз він у тернопільському морзі. Сусіди кажуть, що сестра чоловіка і має намір удочерити дівчинку. Однак багато хто із земляків проти, мовляв, не може родина вбивці виховувати маленьку дівчинку. Чи зможе стати опікуном рідний брат вбитої Анни чи хтось з її родини?

У 16 починав бізнес, мав мережу з дев'яти магазинів — і збанкрутував. Як знову став успішним?

Петро Качор – 25-річний підприємець з Тернопільщини, який вже має мережу магазинів. Власну справу він розпочав ще у 16 років, а в 21 вже мав мережу з дев’яти магазинів продуктів. У 23 роки — став банкрутом. А тепер знову у справі. Про історію своїх злетів та падінь чоловік розповів журналісту «20 хвилин», а також дав поради молодим підприємцям, з чого варто розпочати побудову власної справи.

photo_camera Зібрали історію найстаріших пам’ятників на Микулинецькому цвинтарі (ФОТО)

Микулинецький цвинтар – місце, яке так і манить любителів місцевої історії. Стільки цікавої інформації можна дізнатися, просто поглянувши на один пам’ятник чи склеп. Хоч насправді старих поховань у цьому некрополі небагато, але вони приховують чимало таємниць, про які ми вам розповімо.

Амфілохій, Айлін, Наомі: як ще називали діток на Тернопільщині в 2021-му та попередніх роках

Від початку року в відділах ДРАЦС Тернопільської області зареєстрували 2 805 новонароджених малюків. Цікаво, а як їх називали?

photo_camera play_circle_filled Хто вона — перша красуня Тернополя? Про особисте, хобі та плани на життя говоримо з Мартою Резніченко

Титул "Міс Тернопіль-2021" на фіналі конкурсу, який відбувся 14 червня, отримала 20-річна Марта Резніченко.  Чим вона захоплюється та які нагороди ще отримала, чи зайняте в дівчини серце та чи прагне до перемоги на всеукраїнському рівні, читайте у відвертому інтерв'ю для редакції "20 хвилин". 

photo_camera На велосипеді-тандемі через всю Європу. Пара із Франції мандрує світом і завітала у Тернопіль

Сандрін та Франсуа – подружня пара з Франції. Вже майже рік вони подорожують велосипедом Європою, за цей час вони проїхали 10 тисяч кілометрів. Україна стала їхньою дванадцятою країною, але зупинятися вони не планують. На один день вони зупинилися і в Тернополі. Журналісти «20 хвилин» провели екскурсію для іноземців.  Що цікаво розповідають про світ? Де вже встигли побувати? 

photo_camera Мають мільйони фоловерів і добре заробляють. ТОП-10 тернопільських Instagram-блогерів за версією "20 хвилин"

Їх знають вже далеко за межами Тернополя, бо дехто має навіть більше мільйона фоловерів на власних профілях. Розповідаємо про найпопулярніших Instagram-блогерів з нашого міста. Чим заманюють користувачів соцмереж?

photo_camera Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю

Що поєднав Бог на небі, нехай не роз'єднає на землі людина... Так каже Святе письмо. Але у подружньому житті на людей чекає чимало перепон та складнощів. І багато людей за порадами в таких випадках звертаються до Церкви та священників.  Ми зібрали найцікавіші питання від читачів "20 хвилин", які стосуються Таїнства шлюбу та священного інституту сім'ї. Їх передали священнику Олексію Філюку.

Свіжий випуск

№ 25 від 23 червня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up