This version of the page http://te.20minut.ua/Foto-dnya (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-22. The original page over time could change.
Фотографії , яскраві фото збірки - 20 хвилин Тернопіль

Фото дня

photo_camera Фоторепортаж з конкурсу краси "Міс Тернопіль-2021" — гортайте

Фінал конкурсу "Міс Тернопіль — 2021" зібрав море глядачів у Драмтеатрі 14 червня. Корони, квіти, оплески та чарівні посмішки учасниць... Атмосфера була незабутньою. Про усе дивіться на фото, а у коментарях пишіть, чи погоджуєтесь з вибором суддів щодо переможниці. 

photo_camera play_circle_filled На набережній увімкнули аераційний фонтан. ВІДЕО ДНЯ

Аераційні фонтани на набережній Тернопільського ставу увімкнули 6 червня. Але тепер доріжкою біля них пройти неможливо, адже є сильний бриз.

photo_camera Біля стадіону усе в зеленому диму з разючим запахом (ФОТО ДНЯ)

Про клуби диму на проспекті Бандери повідомляють читачі. Люди скаржаться на неприємний запах та обмежену видимість на дорозі. Ймовірно, так свою прихильність команді висловлюють вболівальники футбольної команди "Нива".

photo_camera ТОП-10 фото цієї весни. Тернопільські красуні в Instagram

Весна цьогоріч теплом не тішила, але на світлинах тернополянок залишились прекрасні спогади з цього часу.  Ми зібрали 10 фото тернопільських красунь з соцмереж, які вони опублікували навесні. Шукайте свою світлину.

photo_camera В урочистих сорочках та сукнях: як тернополяни святкують День вишиванки (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У День вишиванки чимало тернополян вдягають святкове вбрання на роботу чи в школу, незважаючи на зіпсовану погоду. Дивіться, якими вишиванками дивують тернополяни на вулицях! 

photo_camera Фото дня: тернопільський фонтан “Кульбаба” знову працює

Деякий час водограй не працював на повну через засмічення.

photo_camera Цитати вождів, зірки та мозаїки: де у Тернополі збереглася радянська символіка

На Тернопільщині декомунізація почалась одразу після здобуття Україною незалежності. Вулиці, названі іменами радянських правителів та відомих комуністів повернули свої історичні назви. Почала зникати і радянська символіка. Однак і до цього часу відголоски радянського минулого ще лишаються. Дивіться, де саме можна побачити зірки, радянські зірки та мозаїки «зі щасливим комуністичним майбутнім».

photo_camera Дистанцію відмінили? Як тернополяни святкують Великодні свята — дивіться на фото (РЕПОРТАЖ)

У третій день Великодніх свят на вулицях міста і в торгових центрах багатолюдно. Не всі вже пам`ятають про карантин, тож дистанції на свята "відмінили"? Щоправда, у приміщення заходять обов`язково у масках. Розглядайте фото зі святкового міста та діліться власними у коментарях.

photo_camera Цукати, шоколад і живі квіти: тернополяни в Instagram вихваляються як прикрасили пасочки

За кілька днів до Великодня стрічка соцмереж переповнилась фото на святкову тематику. Тернополяни також печуть пасочки та фарбують писанки.  Ми зібрали 10 неймовірних фото пасок, з яких можна використати ідеї і для свого кошика. 

photo_camera Знаєте де зробили це фото? Пройдіть тест на знання Тернополя

У квітні Файне місто святкує річницю з дня першої письмової згадки. З цієї нагоди ми зібрали яскраві фото, які тернополяни опублікували в соцмережах. А Вам пропонуємо вгадати, де їх зробили. Пройдіть тест.

Свіжий випуск

№ 24 від 16 червня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up