This version of the page http://uafm.com.ua/retail-day/ (185.104.45.52) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-07. The original page over time could change.
RETAIL DAY - Українська Асоціація Меблевиків

RETAIL DAY

Перша в Україні міжнародна конференція по меблевому та інтер’єрному ритейлу RETAIL DAY відбудеться 25 липня 2018 року за підтримки ЄБРР в Україні в рамках ініціативи EU4Business. Тільки практична інформація від іноземних та українських фахівців.

Практичні поради стосовно просування концепції «меблі інтер’єр» у сучасних умовах. Комплексний підхід від «створення продукту» і «інструментів комунікації продукту» до «маркетинг-дизайну шоурума».
Типові помилки, яких припускаються при розрахунках ROI (коефіцієнт повернення інвестицій). Сучасні інструменти для генерації «cash-flow» і як не «сповзти в ціновий сегмент нижчого рівня».
Представники і агенції- «не помітна», важка, але дуже важлива робота.
Міжнародний ритейл. Налагодження роботи з поcтачальниками. Яким критеріям має відповідати постачальник.
На додачу багато практичної інформації, яку можливо та необхідно використовувати вже сьогодні.

RETAIL DAY надасть можливість дізнатися, як ефективно працювати на меблевому та інтер’єрному ринку та поліпшити свої знання про інструменти просування і збільшення продажів.

Участь у конференції безкоштовна за попередньої реєстрації. Організатори залишають за собою право відмовити в участі у конференції компаніям та особам, що заповнили форму реєстрації з огляду на сферу діяльності.

Форма реєстрації: https://goo.gl/forms/nI8R0SRYotCZvgzO2

Місце зустрічі:
UBI Конференц Холл, вулиця Дорогожицька, 8, Киев, 04112,
25 липня, початок о 13.00

За додатковою інформацією звертайтесь info@archipractica.com
+38 067 5019334

Share This: