This version of the page http://iec-expo.com.ua/additua-2021.html (185.68.16.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-05. The original page over time could change.
Виставка ADDIT EXPO 3D 2021 Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38 (044) 201-11-61

  • On-line реєстрація
  • Про виставку
    • Тематика виставки
    • Умови участі
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Акредитація журналістів
    • Рекламні банери
    • Підсумки 2020


Відвідати

Єдина в Україні V Міжнародна спеціалізована виставка ADDIT EXPO 3D - 2021 відбудеться 15-18 червня 2021 року у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський пр-т, 15)

За час свого існування виставка набула статусу головного галузевого виставкового проекту в сфері 3D‑технологій та адитивного виробництва.

Організатор виставки - ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ:

Підприємства машинобудівної галузі, особливо - за напрямками прототипування, авіа- та ракетобудування, будівельної, автомобільної та електронної індустрій; медичної галузі, ювелірної промисловості, сфери моди і мистецтва, приватного бізнесу та різноманітного сервісу; широке коло громадян.

ПРО ВИСТАВКУ:

На ADDIT EXPO 3D можна побачити все, що відбувається в світі технологій в одній з найсучасніших та найстрімкіших за темпами розвитку галузі.

Кожного року учасники представляють безліч новинок та винаходів, обладнання, супутніх матеріалів, унікальних виробів, демонструють нові технології та напрямки їх розвитку.

На виставці працюють демонстраційні та навчальні майданчики, тематичні конференції, де можна отримати консультацію провідних спеціалістів та експертів.

На стендах учасників можна побачити роботу різноманітного обладнання, придбати комплектуючі, матеріали та програмне забезпечення, укласти вигідні контракти щодо постачання машин або виготовлення продукції.

У виставці візьмуть участь як дилери іноземних компаній, так і українські розробники, які представлять:

3D‑друк полімерних прототипів і робочих деталей, 3D‑друк металевих деталей, кераміки, піщаних форм та стрижнів для лиття металу, системи 3D‑сканування та 3D‑моделювання, професійні 3D‑принтери та сканери, 3D‑ручки, аксесуари та запчастини для 3D‑друку, фотополімери, виготовлення великогабаритних деталей методом 3D‑друку з 3D‑скануванням та багато іншого.

На сьогоднішній день у виставці ADDIT EXPO 3D візьмуть участь компанії:

ТОВ «АДИТИВНІ ЛАЗЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ УКРАЇНИ» - провідна українська компанія в галузі 3D технологій. Виробництво комплексів з 3-D друку металами, послуги інжинірингу та 3D‑друку.

ТОВ «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК «УКРАЇНСЬКІ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ» - представник в Україні ТМ Photocentric (Велика Британія), Modix (Ізраїль), ALT (Україна). Широкий спектр спеціалізованих послуг: від 3D-друку до лабораторних досліджень матеріалів.

ТОВ «ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ» - проект української IT‑компанії Infomir, що надає послуги промислового друку виробникам, стартапам та студіям 3D‑друку. Компанія застосовує американську лінію HP Jet Fusion 5210. На виставці презентуватиметься унікальна технологія 3D‑друку Multi Jet Fusion (MJF‑технологія), завдяки якій деталі друкуються одночасно великими партіями з точністю та міцністю друку суттєво вищими за будь-які інші існуючі технології.

ТОВ «КОМПАНІЯ СМАРТПРІНТ» - представник в Україні ТМ Voxeljet (Німеччина), Roboze (Італія), Insstek (Південа Корея), Uniontech (Китай), Asiga (США). Родзинкою стендової експозиції компанії стане новий для України бренд Sinterit - матеріали з унікальними властивостями та дуже широким спектром використання.

ТОВ «ЄВРОПЛЕКС» - представляє вітчизняну і дуже добре відому торгову марку Plexiwire. Займається виробництвом 3D матеріалів, а саме: ABS, ABS+, PLA, PETG, NYLON, FLEX пластик.

ТОВ «ВІВА АРТ» - представник ТМ Raise 3D (США), Sisma (Італія), Phrozen (Тайвань), Creality3D (Китай), Flashforge (Китай). Один з найцікавіших напрямків в роботі компанії - сканування людей та друк їх «тривимірних портретів» у формі статуеток.

Компанія «3Ddevice» - офіційний дилер ТМ Formlabs (США).

Компанія «Epo3D» - ТМ Epo3d, Exo Extruder (обладнання і технології тривимірного друку).

Компанія «3D Printers» - 3D‑принтери HyperCube; матеріали та технології для тривимірного друку.

Компанія «Третій вимір» - розробка та виробництво принтерів для тривимірного друку, проектування та моделювання в 3D‑інженерних програмах, прототипування та малосерійне виробництво полімерних деталей.

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:
тел.: (044) 201-11-56, 201-11-58
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ми в соціальних мережах:   

Технічний партнер: Партнер: