This version of the page http://www.terrafood.ua/archives/3585 (91.222.136.153) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-01. The original page over time could change.
ТЕРРА ФУД запустив виробництво масла ТМ Premialle - Terrafood
11 Березня 2021
ТЕРРА ФУД запустив виробництво масла ТМ Premialle

Компанія ТЕРРА ФУД – лідер з виробництва та експорту масла в Україні – розпочала випуск нового продукту: масла ТМ Premialle. Компанія вийшла з даною пропозицією у відповідь на зростаючий попит покупців на преміальне масло. Так, за останні 2 роки популярність масла преміум-сегменту збільшилася майже у чотири рази (+ 24% за підсумками 2020 р).

Новинка представлена одразу двома SKU – Grand Extra 82,5% и Grand Classic 73%. Масло Premialle виготовляється з натуральних вершків із відбірного молока сорту «Екстра».

«Символічно, що наша новинка з’явилася саме напередодні Масляної, коли всі активно смажать млинці з різними начинками, щедро заправляючи їх маслом, – коментує Ярослав Коваль, директор з маркетингу та розвитку ТЕРРА ФУД. – Новинка ТМ Premialle забезпечить попит покупців на масло преміум-класу і дасть можливість компанії розширити свою пропозицію у даній категорії. Крім того, новий продукт доповнить поточний асортимент бренду Premialle, у якого за багато років з’явилася своя стійка аудиторія прихильників – це люди, які цінують продукти з відбірного молока найвищої якості».

Ціна на полиці масла ТМ Premialle: Grand Extra 82,5% – 56, 8 грн, Grand Classic 73% – 49,5 грн.

За підсумками роботи в 2020 році ТЕРРА ФУД займає 12,2% ринку з виробництва масла.