This version of the page http://osvita.net/documents-vocational-education/ (195.216.226.16) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-05-26. The original page over time could change.
Документи з професійно-технічної освіти | ІВС «Освіта»
Студентський та учнівський квиток

Документ є елементом інформаційно-аналітичної системи обліку та відшкодування пільг студентам вищих навчальних закладів та учням професійно-технічних училищ.
Свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації

Особі, яка не закінчила повний курс навчання у професійно-технічному навчальному закладі другого та третього атестаційних рівнів, але за результатами кваліфікаційної атестації їй присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований робітник» з набутої професії відповідного розряду, видається свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації.
Диплом кваліфікованого робітника

Особі, яка опанувала курс професійно-технічного навчання у професійно-технічному навчальному закладі другого та третього атестаційних рівнів та успішно пройшли кваліфікаційну атестацію присвоюється освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований робітник» з набутої професії відповідного розряду та видається диплом кваліфікованого робітника.
Диплом кваліфікованого робітника з відзнакою

Особі, яка успішно опанувала курс професійно-технічного навчання у професійно-технічному навчальному закладі другого та третього атестаційних рівнів та відмінно пройшли кваліфікаційну атестацію присвоюється освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований робітник» з набутої професії відповідного розряду та видається диплом кваліфікованого робітника з відзнакою.

Останні новини

  • Процес замовлення та виготовлення додатків до диплома європейського зразка відповідно до наказу МОН №102 від 25.01.2021 року

    (Коментарів немає)

  • Привітання з 8 березня

    (Коментарів немає)

  • Щодо використання студентських/учнівських квитків державного зразка з безконтактним чипом, інтегрованих з функцією АСОП м. Києва

    (Коментарів немає)

  • З Новим Роком та Різдвом Христовим!

    (Коментарів немає)

Scroll