This version of the page http://www.aratta-ukraine.com/e-shop.php (195.234.215.136) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-05-26. The original page over time could change.
Інтернет-магазин багажників, боксів, велокріплень та кріплень для лиж «АРАТТА-ТУР»
X

Вітаємо на нашому сайті!



У Вас встановлене розширення AdBlock або подібне. Будь ласка, додайте наш сайт до білого списку, - тим самим Ви сприятимете його розвитку, - адже сайт не утримується олігархами.
НОВИНИ   СТАТТІ   ТРАДИЦІЯ   ФОРУМ   РУС   ENG   DE   ESP   POL   PDA   RSS

26 травня 2021, середа

   

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
 
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.



Курс валюти:



Погода в Україні:
 

Наш банер


ІНТЕРНЕТ-КРАМНИЦЯ «АРАТТА-ТУР»

Інтернет-магазин багажників, боксів, велокріплень та кріплень для лиж.

 
 
 
© Інтернет-магазин «Аратта-Тур» - aratta-tour.com
Публiкацiї, статті, аналітика:
  • Міжнародні оглядачі коментують офіційне повідомлення про зустріч Байдена з Путіним
    Голос Америки
    Міжнародні оглядачі коментують повідомлення про саміт лідерів США та Росії у Женеві наступного місяця та відзначають, що заява про його проведення накладається на затримання білоруського опозиціонера Романа Протасевича.
  • Що не так з перехопленням літака Ryanair у Білорусі. Пояснюють авіаексперти
    BBC
    Примусова посадка борту Ryanair, для якої Олександр Лукашенко особисто розпорядився підняти у повітря винищувач Міг-29, загрожувала всім пасажирам та екіпажу літака, кажуть експерти з питань авіації.
  • ЄС обурений “викраденням” літака Ryanair. Білорусі погрожують наслідками
    BBC
    Західні країни висловили обурення вимушеною посадкою в Білорусі літака Ryanair і затриманням опозиційного білоруського журналіста Романа Протасевича.
  • Позицію Держдепу щодо санкцій проти «Північного потоку-2» розкритикували законодавці у США, думки оглядачів розділились
    Оксана Бедратенко, Голос Америки
    Чотири кораблі, п‘ять організацій та одна особа, які беруть участь у проекті «Північний потік-2», фігурують у новому санкційному переліку, поданому Державним департаментом до Конгресу США, згідно з вимогами закону Про захист європейської енергобезпеки (PEESA).
  • Регулювання цін на пальне в Україні - хто у виграші?
    Євген Тейзе, DW
    Аналітики застерігають від падіння якості пального в Україні внаслідок урядового регулювання цін. Ручне управління ринком може призвести до перерозподілу: менше пального з Литви, більше - з Росії і Білорусі.
  • «Залізний купол» для України: чи зможуть ЗСУ відбити російський ракетний обстріл?
    Левко Стек, Радіо Свобода
    На тлі найбільш масштабної з 2014 року ескалації між бойовиками палестинського угруповання «Хамас» і Ізраїлем, свою високу ефективність вчергове продемонструвала протиракетна система «Залізний купол».
  • Корвети, ракети і “Байрактари”: який флот будує Україна
    Павло Аксьонов, Святослав Хоменко, ВВС
    Україна представила план розвитку військово-морського флоту до 2025 року. Командування ВМС розуміє, що побудувати власний, який був би здатний протистояти російському Чорноморському флоту, навряд чи вийде.
  • НАТО, США і Україна проводять маневри у Європі: що про них варто знати
    Юрій Шейко, DW
    США, НАТО та їхні партнери проводять у Європі цілу низку військових навчань зі схожими назвами. DW пояснює, як у них не заплутатися, для чого їх організували та в яких маневрах бере участь Україна.
  • Як російські снайпери воюють на Донбасі. Розповів командувач об’єднаних сил ЗСУ Наєв
    BBC
    Командувач об’єднаних сил ЗСУ на Донбасі Сергій Наєв розповів про активність снайперів “армійських корпусів” так званих “ДНР” і “ЛНР”, а також про обстріли українських позицій протитанковими ракетами, ударними безпілотниками і засліплення спостерігачів лазерами.
  • Візит Ентоні Блінкена в Україну: агресія РФ, реформи і боротьба з корупцією
    Олександр Савицький, DW
    Військова загроза з боку Росії, реформи в Україні та боротьба з корупцією стали головними темами візиту в Київ держсекретаря США Ентоні Блінкена та його заступниці з політичних питань Вікторії Нуланд.
На головну | Новини | Святині | Публікації | Книги | Соціоніка | UA-RSS | Знаки | Фотоальбоми | Вільна галерея | Форум
 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2021.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.