Остання поставка Tucson TL (Третє покоління)


Особливості Технічні характеристики Прайс-лист

Hyundai Tucson - один з лідерів ринку серед SUV очікує зміну покоління

Вже з 2021 року в Україні очікується нове покоління цього легендарного авто, однак інформації про комплектації та ціни поки що немає. Машина зазнає істотних покращень інтер'єру, екстер'єру та силової установки. Це може перенести її в вищий ціновий сегмент відносно поточного покоління.

Поточне (3-те) покоління кросовера Tucson з позначкою TL стало дуже успішним в Україні. Автомобіль вдало поєднав в собі надійність, сучасний дизайн, та доступну ціну. Безперечною перевагою також є перевірені часом двигун та КПП, що точно не підведуть власника автомобіля. Tucson TL був представлений у 2016 році, а в 2018 отримав рестайлінг, та став називатись Tucson TL FL. За 4 роки власниками новенького Хюндай Тусан стали більш ніж 9 000 українців. 

Детальніше про комплектації

Автомобіль отримав широку лінійку двигунів:

  • 2,0 бензин
  • 1,6-турбо бензин
  • 2,0 дизель
  • 1,6 дизель.

Справжнім бестселлером українського ринку став 2,0 бензиновий двигун. Його обрали 6 341 покупців.

Із 4-х доступних комплектацій популярнішою виявилась друга - Dynamic. Секрет успіху - це досить великий перелік опцій за доступну ціну. Комплектація з’явилась з рестайлінгом в серпні 2018, і по сьогоднішній день розійшлась тиражом в майже 3000 автомобілів.

Модифікація TUCSON TL FL із двигуном 2.0 MPI в комплектації Dynamic  та преднім приводом 2WD стала абсолютним лідером. Вартість в доларовому еквіваленті цього авто складає приблизно 25 000 у. о. За більше ніж 2 роки продано 1800 таких автомобілів.

Детальніше про характеристики та комплектації Tucson

Остання поставка

В листопаді 2020 в Україну надійшла остання поставка автомобілів Tucson TL FL. Найпопулярніші комплектації вже на сьогодні стають дефіцитними, та вже доступні не в усіх кольорах.

Якщо ви бажаєте стати власником Hyundai Tucson, варто поспішити. Вже в грудні очікується дефіцит автомобілів, особливо в популярних комплектаціях. А поки що в автосалоні Едем-Авто на Кільцевій є хороший вибір авто та весь спектр додаткових послуг.