This version of the page http://te.20minut.ua/infographics (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-05-14. The original page over time could change.
Інфографіка, корисні поради з галузі життя - 20 хвилин Тернопіль

Інфографіка

photo_camera COVID-19 «увірвався» до ТОП-3. Від чого на Тернопільщині та в Україні помирали найчастіше (ГРАФІКА)

Щодня СOVID-19 забирає сотні життів українців, та є хвороби, не менш страшніші. Ми проаналізували, від чого в Україні та на Тернопільщині найчастіше помирали в 2020-му та в січні цього року.

За місяць – майже 200 смертей. Як змінювалася кількість хворих і померлих від COVID у 2021-му (ГРАФІКА)

У березні на Тернопільщині почався новий спалах захворювання на коронавірус. І навіть у квітні статистика не тішить. Щодня фіксують сотні нових хворих та багато летальних випадків.  Медики кажуть, що вірус став підступнішим. Дивіться на графіках, як змінилася епідеміологічна ситуація в в області та Україні з початку року. Ми проаналізували. 

photo_camera Від 10 до 126 тисяч доларів: скільки вартують дачі в передмісті Тернополя та районі (ГРАФІКА)

Придбати дачу в передмісті Тернополя чи Тернопільському районі можна від 5 000 доларів. А скільки вартують дачні будинки в кожному з населених пунктів, читайте в матеріалі «20 хвилин».

Безпечні і ні: які змії є на Тернопільщині (ІНФОГРАФІКА)

П'ять видів змій і один вид безногої ящірки, подібної на змію, поширені у Тернопільській області. Зазвичай змії не кусають без причини. Їх до цього потрібно змусити: поставити у безвихідь, спонукати до захисту свого життя, каже герпетолог.

photo_camera У якому районі Тернополя інфраструктура найкраща. Ми порівняли (КАРТИ, ГРАФІКА)

Обираючи район, у якому хотіли б проживати, варто звертати увагу на його інфраструктуру. Адже важливо знати, чи є всі необхідні умови для комфортного життя. Ми порівняли, які головні інфраструктурні об'єкти є в кожному житловому районі Тернополі та відобразили це на інтерактивній карті.

photo_camera Наскільки ви небезпечні за кермом? (ТЕСТ)

За статистикою, у кожного п’ятого українця є авто. "20 хвилин" пропонує вам перевірити, наскільки ви дотримуєтесь ПДР. Якщо лише плануєте здавати на права - перевірте, чи достатні ваші знання.

Скільки в Тернополі перевезли та заробили на шкільних тролейбусах за пів року (ГРАФІКА)

Шкільні тролейбуси курсують містом ще з середини вересня. Та, як ми переконалися,  користуються ними не тільки школярі. Та й уроки в багатьох навчальних закладах розпочинаються раніше, аніж тролейбус прибуває на потрібну зупинку. Скільки ж вдалося заробити та втратити КП «Тернопільелектротранс» на перевезеннях школярів? Відповідаємо.

Скільки на Тернопільщині розлучилися та одружилися за рік пандемії (ГРАФІКА)

Уже понад рік в Україні триває карантин. Люди залишаються вдома, аби не наражати себе на небезпеку, менше влаштовують святкування та більше проводять часу зі своїми рідними. Чи стало це причиною зростання кількості розлучень, а можливо, навпаки – пандемія змусила людей більше цінувати свої сім'ї?

photo_camera Скільки коштують квартири в різних районах Тернополя. Який із них найкомфортніший – голосуйте

Вартість квартири залежить від багатьох факторів, а насамперед, від району, у якому вона розташована. Ми порівняли ціни на квартири в різних мікрорайонах Тернополя. Який із них найкомфортніший для життя? Читайте нижче. Також на графіці ви можете переглянути вартість житла як по районах, так і за кількістю кімнат.

Спочатку платили по 44 грн. Як змінювалася пенсія на Тернопільщині за 24 роки (ГРАФІКА)

На Тернопільщині середня пенсія тільки одного року перетнула позначку в 150 доларів. Ми порівняли, як змінювалася виплати за 24 роки, скільки це було іноземній валюті. Також показали зміну розміру прожиткового мінімуму.

Свіжий випуск

№ 19 від 12 травня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up