This version of the page http://te.20minut.ua/Pres-sluzhby (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-05-14. The original page over time could change.
Прес-служби , новини преси - 20 хвилин Тернопіль

Прес-служби

У Тернополі почнуть масштабну реконструкцію існуючої об’їзної (пресслужби)

Триває також будівництво сучасної дворівневої дорожньої розв’язки на Гаївському шляхопроводі.

Сергій Надал зареєстрував петицію до Верховної Ради України з пропозицією дозволити всім бажаючим встановлювати індивідуальне опалення (прес служби)

Індивідуальне опалення — один з кращих способів економити, але заважають законодавчі колізії. Разом ми можемо змінити ситуацію.

Тернопіль нарощує свої «зелені легені» (пресслужби)

У парках та відпочинкових зонах міста висадили більше 200 дерев.

Сергій Надал: Завдяки Євгену Коновальцю Україна стала не жертвою, а творцем своєї історії (пресслужби)

Тернопільська міська рада закликає Президента України присвоїти Провіднику ОУН Євгену Коновальцю звання Героя України.

Сергій Надал: «Депутати Верховної Ради мають дозволити індивідуальне опалення всім охочим» (пресслужби)

Міський голова Тернополя хоче усунути законодавчі перешкоди для встановлення індивідуального опалення і звернувся про підтримку до людей. Депутати Верховної ради мають терміново внести зміни у Закон України «Про житлово – комунальні послуги» від 09.11.2017 р. № 2189-VIII та Наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 26.07.2019 р. № 169 «Про затвердження порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води».

Сергій Надал: Тернопіль поки що вберегли від “червоної зони” (пресслужби)

Завдяки вжитим заходам у Тернополі різко зменшилася кількість хворих серед людей старшого віку та удвічі скоротилася кількість хворих серед вчителів та дітей. Разом з тим, ситуація залишається складною, тому у місті вводяться окремі додаткові заходи безпеки. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал в етері однієї з ФМ-радіостанцій.

«Слуга Народу» змінила структуру та укріплює зв’язки з регіонами (пресслужби)

На XI з’їзді партії «Слуга Народу» створили нові вищі керівні органи, надали широкі повноваження первинним осередкам та встановили курс на потужний зворотний зв’язок із регіонами.

Найбільший рівень довіри серед політиків у жителів Західної України має Сергій Притула (політична позиція)

За результатами соціологічного опитування, 18,5% жителів західних областей серед українських політиків повністю довіряють Сергію Притулі та скоріше довіряють – 21,8%.

Жителі Тернопільщини платитимуть за куб газу 6.99 гривні (пресслужби)

Кабмін затвердив державне регулювання цін на газ на період карантинних обмежень, або до кінця опалювального сезону. Відтак уже з лютого ціна за куб газу становитиме 6,99 грн. Про це повідомляє заступник начальника відділу паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження ОДА Михайло Гиренко.

З ініціативи Президента тарифи на газ для населення буде знижено (пресслужби)

Кабмін ухвалив рішення про зменшення ціни на газ нижче ринкової. Це означає зниження в платіжках людей на понад 30%.

Свіжий випуск

№ 19 від 12 травня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up