This version of the page http://te.20minut.ua/analitika-i-publicistika (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-05-12. The original page over time could change.
Розслідування у Тернополі, аналітичні новини міста - 20 хвилин Тернопіль

Розслідування

photo_camera Когось любили, а хтось накивав п'ятами. Чим відзначилися і де поділися всі керівники обласної міліції

«Я написав рапорт і пішов з посади, коли Янукович став президентом у 2010 році, — пригадав Віталій Максимов. — Честь офіцера не дозволила мені залишатись на цій посаді, коли двічі судимий буде керувати нашою державою. Хоча і пропонували залишитись…» Крім Віталія Максимова, в обласної міліції за часів Незалежності було майже півтора десятка керівників. Одні запам'яталися позитивно, інші не зовсім. Чим відзначилися на посаді, аналізуємо.

photo_camera play_circle_filled Серед клієнтів є відомі в Тернополі начальники та політики. Повія розповіла ексклюзивні подробиці (ВІДЕО)

Часто життєві обставини ставлять нас перед вибором, і ми розуміємо, що так як раніше вже не буде А щоб вирішити проблеми, треба переступити через свої принципи. Тим паче, коли мова йде не тільки про тебе, а й про твоїх дітей. У таку ситуація потрапила героїня нашого інтерв'ю. Вона вже п'ять років працює повією. Не з власного бажання, а зі скрути, що змусила її. Принаймні, так каже. 

У районній лікарні можуть відключити електроенергію та газ. А війна за ласе приміщення в Центрі триває

Зараз тривають судові баталії довкола Тернопільської районної лікарні. Жодна із протиборчих сторін – Тернопільська районна рада і Тернопільська міська рада – не бажають здаватися і звинувачують один одного у лихих намірах прибрати до рук майно лікувального закладу. Суть і розвиток конфлікту аналізували «20 хвилин».

Резонансна аварія на Чортківщині: як і чому з водія, який п'яним на смерть збив жінку, кримінал "зняли"

Провадження про смертельну ДТП, за нашою інформацією, закрили під Новий рік. Наразі ми це перевіряємо. Виходить водій, який був напідпитку, зовсім уникне покарання? За нашою інформацією, через «термін давності» Чортківський райсуд і адміністративне провадження закрив, де водія намагались притягнути до відповідальності за п’яну їзду. А що ж каже прокуратура, яка має здійснювати процесуальний нагляд? І хто цей водій, який може уникнути відповідальності? "20 хвилин" вдалося дізнатися подробиці гучної справи.   

play_circle_filled Чи продадуть дитині петарди у Тернополі? Експеримент «20 хвилин»

Піротехніка дітям – не іграшка. Кожен знає, чим можуть закінчитися забави з петардами. Їх не мали б продавати дітям взагалі, та чи справді це так? Журналісти «20 хвилин» вирішили перевірити це, а допоміг нам 9-річний тернополянин Ілля.

Завдали збитків на мільйон! Кого з чиновників ОДА підозрюють у привласненні грошей і як він це коментує

Чиновнику з Тернопільської ОДА інкримінують службову недбалість та привласнення бюджетних коштів в розмірі майже мільйон гривень. "20 хвилин" з'ясували, про кого йде мова та скільки ще кримінальних проваджень за неправомірні дії на посаді відкрили щодо нього. Підозрюваний також прокоментував ситуацію для читачів нашого сайту.

photo_camera play_circle_filled Любов за гроші. Як працюють "нічні метелики" у Тернополі — ми перевірили (ЕКСКЛЮЗИВ "20 ХВИЛИН", 18+)

Вони заробляють від 500 грн за пів години і по-різному називають свою професію. Є старші, а є і досить юні пані. А надають послуги не тільки в банях, орендованих квартирах, а і найближчих парках. Як працює секс-бізнес у Тернополі, кого за це можуть покарати, перевірили журналісти "20 хвилин"

photo_camera play_circle_filled На прийом до ворожки. Ми перевірили, як "розводять" довірливих: ЕКСКЛЮЗИВ "20 хвилин" (ВІДЕО)

Віщуни, ворожки, ясновидиці, екстрасенси, енерготерапевти  – усі вони обіцяють достаток та розказують про ваше минуле, теперішнє та навіть майбутнє. Журналісти «20 хвилин» на собі перевірили, чи справді за фіксовану винагороду у таких кабінетах можна почути хоча б крихту правди.

photo_camera Працівники міськради, бізнесмени та нардеп. Хто займе депутатські крісла: імена по округах та партіях

Місцеві вибори – за плечима. Уже відомі імена тих, хто став депутатом міської ради. Загалом їх 42 із шести партій. Як вони поділять крісла у раді – читайте у матеріалі.

photo_camera Що обіцяють робити і не робити кандидати в мери Тернополя. А ви їм вірите?

"Буду працювати на благо Тернополя. Не буду красти, брехати.... " і ще багато іншого. Обіцяють, та чи виконають? Журналісти "20 хвилин" провели бліцопитування кандидатів в мери Тернополя. Результат - нижче. Скріньте, аналізуйте та робіть висновки.

Свіжий випуск

№ 19 від 12 травня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up