This version of the page http://te.20minut.ua/Kult-podii (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-05-10. The original page over time could change.
Новини культури, культурний відпочинок у Тернополі, де і як відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Культурний відпочинок

Згадуємо шедеври: чи пам'ятаєш ти популярні телепередачі 90-х та 2000-х років, які дивились цілими сім'ями (ТЕСТ)

Коли не було ні комп'ютерів, ні планшетів та навіть мобільних, уся родина збирались біля телевізора, аби подивитися улюблені телепередачі. Більше того, їх намагались ніколи не пропускати. А ви пам'ятаєте, які передачі та шоу вам подобались найбільше? 

photo_camera Тернопільський драмтеатр невдовзі відновлює вистави. Уже продають квитки на прем'єру та репертуар травня

Тернопільський академічний обласний український драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка з 15 травня відновлює свою роботу. На глядачів чекає декілька прем’єр.

Куди поїхати на травневі свята? Топ-5 відпочинкових баз на Тернопіллі (ЦІНИ)

У травні цьогоріч чимало святкових та вихідних днів. І це чудовий привід аби поїхати кудись разом з сім`єю. Щоб добре відпочити навіть їхати далеко не доведеться. Адже і на Тернопільщині є де відпочити. Ми зібрали п’ять баз відпочинку в межах області. Скільки там коштують номери?

Як розказати дитині про Великдень: ТОП-5 мультфільмів українською мовою

Великдень - найочікуваніше весняне свято. З ним пов'зано багато традицій, обрядів, повір'їв.   Ця добірка мультфільмів допоможе діткам краще зрозуміти, що це за свято - Великдень.

На Театральному майдані можна зробити власну писанку

Мистецьку акцію «Великодня писанка» проведуть 25 квітня у Тернополі на Театральному майдані. Через погоду можлива зміна локації. Тому бажаючим відвідати захід варто заповнити форму, щоб бути в курсі подій.

"Втілюємо мрію в реальність": незабаром на Тернопільщині висадять лавандове поле

Зовсім скоро ландове поле може з'явитися у Чорткові. Цю давню мрію вирішили втілити в реальність двоє молодих людей.  

На них виросло покоління: чи пам'ятаєш ти мультфільми свого дитинства (ТЕСТ)

Здається, немає такої дитини, яка б не любила дивитися мультфільми. У час, коли не було комп'ютерів, планшетів та мобільних телефонів ми бігли до телевізора, аби хоч раз у день подивитися улюблений мультик.   А ви пригадуєте, як в телевізійній програмі ми чи наші батьки відмічали для нас час, аби не пропустили улюблені дитячі передачі та мультфільми?

photo_camera Книготерапія для дорослих: ТОП-5 коротких романів про любов

Що краще може допомогти від кількох годин, які ви проведете за улюбленою книгою? "20 хвилин" продовжує проєкт із цікавими підбірками сучасних книг, що читають у Тернополі.

Фотожаби на актуальні теми: підбірка "20 хвилин" за березень

Соцмережі завжди бурхливо реагують на зміни в країні, нові призначення, зростаючі тарифи та ляпи політиків і не лише їх.   Редакція «20 хвилин» теж не була осторонь останніх новинок у Тернополі та зробила авторську підбірку мемів на актуальні теми березня.  

photo_camera play_circle_filled Хіти 2000-х, які звучали «з кожного чайника»: яку музику раніше слухали всі

Деякі виконавці та їх музика настільки яскраві, що їх хіти пам’ятають впродовж десятиліть. Ми зробили підбірку музичних хітів 2000-х років українських виконавців, слова яких пам’ятають і досі.

Свіжий випуск

№ 18 від 5 травня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up