+38 (044) 393-41-07
+38 (067) 551-29-81
+38 (093) 551-29-81
sales@a4.com.ua

BAS Бухгалтерія КОРП

BAS Бухгалтерія КОРП є комплексним продуктом, що автоматизує основні функції бухгалтерської служби підприємства: виписку і перевірку первинних документів; ведення бухгалтерського та податкового обліку; ведення кадрового обліку і нарахування зарплати; підготовку та здачу регламентованої звітності; розрахунки з бюджетом.

Рішення “BAS Бухгалтерія. КОРП” буде цікавим для користувачів програм “BAS Бухгалтерія. ПРОФ” і попередніх версій, яким потрібний розширений кадровий облік і потужний розрахунок заробітної плати. Також “BAS Бухгалтерія. КОРП” буде цікава користувачам, які мають досвід роботи з комплексними конфігураціями попередніх поколінь, наприклад, “1С:Підприємство 7.7. Комплексна поставка” або “1С:Підприємство 8. Управління торговим підприємством”, якщо автоматизовані бізнес-процеси функціонували “від вхідних первинних документів до виписки документів на продаж”.

Замовити консультацію

Програмний продукт “BAS Бухгалтерія. КОРП” включає технологічну платформу і конфігурацію (прикладне рішення) “BAS Бухгалтерія. КОРП”. Правила ведення обліку настроєні саме в конфігурації.

“BAS Бухгалтерія. КОРП” призначена для автоматизації бухгалтерського і податкового обліку, включаючи підготовку обов’язкової (регламентованої) звітності, в організаціях, що здійснюють будь-які види комерційної діяльності: гуртову і роздрібну торгівлю, комісійну торгівлю (включаючи субкомісію), надання послуг, виробництво і т. д. Бухгалтерський і податковий облік ведеться відповідно до чинного законодавства України.

“BAS Бухгалтерія. КОРП” забезпечує вирішення всіх завдань, що стоять перед бухгалтерською службою підприємства, якщо бухгалтерська служба повністю відповідає за облік на підприємстві, включаючи, наприклад, виписку первинних документів, облік продажів тощо. Це прикладне рішення також можна використовувати виключно для ведення бухгалтерського та податкового обліку, а завдання автоматизації інших служб, наприклад, відділу продажів, вирішувати спеціалізованими конфігураціями або іншими системами.

До складу “BAS Бухгалтерії. КОРП” включений план рахунків бухгалтерського обліку, що відповідає Наказу Міністерства Фінансів України “Про затвердження Плану рахунків бухгалтерського обліку і Інструкції про його використання” від 30 листопада 1999 р. №291. Склад рахунків, організація аналітичного, валютного, кількісного обліку на рахунках відповідають вимогам законодавства щодо ведення бухгалтерського обліку і відображення даних у звітності. За необхідності користувачі можуть самостійно створювати додаткові субрахунки і розрізи аналітичного обліку.

Ціна програми BAS Бухгалтерія КОРП

Назва продукту Ціна
BAS Бухгалтерія КОРП 18 000 грн.
BAS Бухгалтерія ПРОФ 6690 грн.
Доповнення “BAS. Модуль обліку акцизного палива” 4200 грн.
Супровід і технічна підтримка BAS Бухгалтерія КОРП (+ безкоштовні оновлення та 1 година консультацій щоденно) 5800 грн.
Купити програму

Функціональні можливості "BAS Бухгалтерія КОРП"

Залишити заявку чи питання можна нижче:

    Напишіть нам:

      Тестова форма уа

      [contact-form-7 404 "Not Found"]

      Надіслати запит