Друк

Актуальна тема

23.04.2021

Після відновлення міжнародного залізничного сполучення квитки до Білорусі можна буде придбати онлайн, — Іван Юрик

Після відновлення міжнародного пасажирського сполучення пасажири зможуть придбати квитки до Білорусі та зворотно онлайн. Для цього Укрзалізниця та Білоруська залізниця розробили та погодили в робочому порядку Угоду про взаємодію при організації електронної реєстрації пасажирів на поїзди міжнародного сполучення, що курсують між Республікою Білорусь і Україною.
23.04.2021

Укрзалізниця збільшує обсяги ремонтів магістральних локомотивів

Укрзалізниця нарощує обсяги ремонтів магістральних локомотивів. Це дозволить збільшити обсяги перевезення вантажів та підвищити дохідність залізничної галузі. Про це повідомив в. о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик під час візиту на ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод».
23.04.2021

Кожен десятий проданий ланчбокс в Інтерсіті+ – «дитячий»

Укрзалізниця разом з food-партнером Інтерсіті+ WOG-café підрахували, що за перший місяць продажу дитячих ланчбоксів на борту швидкісних поїздів новинку обрали 11% пасажирів, що замовляли їжу на борту Інтерсіті+ або оформлювали передзамовлення через чат-бот та сайт із продажу квитків.
23.04.2021

Укрзалізниця привітала 100 000-го користувача чат-боту

За три місяці з моменту запуску чат-боту Укрзалізниці з функцією продажу квитків ним скористалося вже понад 100 000 користувачів. Ювілейним «юзером» став харків’янин Роман Капустинський, який вже отримав подарунки для приємних подорожей від Укрзалізниці та Visa: мобільні ваги для зважування багажу та пошуковий брелок для відстежування речей у разі втрати.
22.04.2021

Укрзалізниця працює над рефінансуванням боргу, який негативно вплинув на кредитний рейтинг компанії

Провідним рейтинговим агентством Standard&Poors прийнято рішення понизити кредитний рейтинг АТ «Укрзалізниця» з рівня «B-» до рівня «ССС». Причиною такого рішення є виключно методологія агентства щодо визначення рівня рейтингу в залежності від проміжку часу, що залишився до чергової дати погашення боргу.
  • [1]
  • 2
  • 3
  • ...
  • 1040
Закрити