This version of the page http://www.velton.ua/ua/o_kompanii/ (85.90.192.196) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-18. The original page over time could change.
Загальна iнформацiя | Velton
0 800 10 00 10безкоштовно по Україні
Velton Telecom - одна з перших недержавних телекомунікаційніх компаний в Україні

ТОВ «Велтон.Телеком» зареєстровано виконавчим комітетом Харківської міської ради 01.08.07 р.

Номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців 1 480 136 0000 037110.

Місцезнаходження: 61002, Харківська обл., м. Харкiв, вул. Сумська, 50.

ТОВ «Велтон.Телеком» є однією з перших недержавних телекомунікаційних компаній в Україні.

 

Рішенням Національної комісії з питань регулювання зв'язку України від 13.09.07 р. № 934, ТОВ «Велтон.Телеком» внесено до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій за № 850 і здійснює свою діяльність на ринку телекомунікацій на підставі ліцензій, виданих Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (№ 000745 термін дії до 16.08.22 р. і № 000808 термін дії до 18.10.22 р.). В процесі надання послуг Компанія керується нормативними документами, чинними у сфері телекомунікацій: Законом України «Про телекомунікації», Правилами надання та отримання телекомунікаційних послуг, Основними вимогами до договору про надання телекомунікаційних послуг, а також Законом України «Про захист персональних даних».

 

Сьогодні Компанія активно розвиває телекомунікаційні мережі в ряді міст України. Будівництво мереж ведеться з урахуванням самих передових розробок і досягнень в області телекомунікацій. Маючи у своєму розпорядженні велику мідну і оптоволоконну мережу, Компанія може швидко і ефективно надати широкий спектр високоякісних послуг. Висока якість телекомунікаційних послуг, що надаються Компанією, забезпечується за рахунок використання обладнання і матеріалів провідних світових виробників, а також професіоналізму її технічного персоналу. 

 

За допомогою сайту самообслуговування абоненти ТОВ «Велтон.Телеком» мають можливість змінювати перелік і параметри використовуваних послуг, а також переглядати детальну інформацію про вже спожиті послуги, стан рахунку і проведені платежі. Для зручності користувачів удосконалюються існуючі і впроваджуються нові способи оплати послуг - за допомогою систем Інтернет-розрахунків та on-line каналів.