This version of the page http://zt.20minut.ua/Vid-Chytachiv (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-10. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Житомир

Від Читачів

Кардіохірурги ХОССЦ провели складну та унікальну операцію – видалили пухлину серця великих розмірів

Нещодавно до «Хмельницького обласного серцево-судинного центру» звернувся пацієнт зі скаргами на задишку в стані спокою, яка посилювалась в положенні лежачи, відчуття прискореного серцебиття, коливання артеріального тиску, головний біль, запаморочення, швидку втомлюваність, зниження працездатності.

В Українських Карпатах визначать 50 найкращих для відвідування місць

Протягом січня-лютого 2020 року команда експертів ГО «ЛІіС» визначить 50 територій в тому числі природоохоронних, найбільш привабливих із туристичної точки зору, які потребують розвитку відповідної адаптивної інфраструктури і сприятимуть підвищенню економічної привабливості регіону.

Потрібна допомога! Після пологів Заліна закута у власному тілі

Заліні потрібна допомога небайдужих людей.

ТВОЇ ПРАВА У СФЕРІ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ПОРУШЕНО? ЗАХИСТИ СЕБЕ! ЗВЕРНИСЬ ДО ОРГАНІВ ЮСТИЦІЇ! ВІДНОВИ СПРАВЕДЛИВІСТЬ!

Кожний має право на захист своїх прав, у тому числі у сфері державної реєстрації, у разі їх порушення, невизнання або оспорювання. Міністерство юстиції України запровадило дієвий механізм захисту власних прав у сфері державної реєстрації, зміст якого полягає у зверненні до Міністерства юстиції України або його територіальних органів з відповідною скаргою. Важливим є те, що така процедура є безоплатною.

Чому Україна пасе задніх у протидії тютюновому лобізму?

Україна посіла 27 місце із 34 місць в рейтингу за цим індексом, отримавши 68 бал. Такий показник є гіршим у порівнянні з попереднім звітом, який охоплював 2017-2018 рр., коли результатом був 61 бал.

Германия начала борьбу с распространением фейков российскими СМИ

!

Чат-бот “Медсестра Іванка”: на що витрачають гроші лікарні Житомирщини

Чат-бот інформує про тендери і кількість витрачених бюджетних коштів, виділених на боротьбу з COVID-19.

Проект "Майстерня щастя"

Майстерня щастя – проект розвитку освітнього, культурного, ремісницького івент-дозвілля для дітей в м. Кам’янець-Подільський. Проект втілюється командою учасників громадської організації «Майстерня щастя». Бюджет проекту Кошти проекту будуть використані на закупівлю матеріалів для проведення безкоштовних майстер-класів для дітей та друк книжки. Разом ми зможемо інвестувати свій час та кошти в створення позитивного середовища, в якому наші діти зможуть бути щасливими! За посиланням ви зможете долучитися до підтримки проекту шляхом спільнокошту: https://biggggidea.com/project/proekt-majsternya-schastya/?fbclid=IwAR2XrI2aKdmlvmVG11bv79eyNB6eScfRIJ5amOGp5ndkLbjOisH6r-v4n1Y Посилання на джерело: https://vsim.ua/pre_add_my_news Це п’ять місяців безкоштовних майстер-класів, створення казки-підручника про майстрів та їх майстерки та створення творчої резиденції для подальшої роботи.

Российская пропаганда продолжает раскручивать «религиозный» фактор теракта в Австрии

Террористический акт в Вене, казалось бы, сошел с первых полос новостных лент, но, тем не менее, российские пропагандисты, вещающие в интересах силовых структур РФ, продолжают развивать эту тему и поддерживать определенный градус внимания к ней. При этом, сохраняя неизменный, вот уже который месяц подряд, нарратив религиозного противостояния между мусульманским и христианским миром.

Росія загралася... - маніпулятиві інформаційні атаки Кремля втрачають свою ефективність

Використовуючи безліч різномовних каналів зв'язку Росія продовжує атакувати Україну в інформаційному полі. Мета Москви - виставити Україну країною, яка постійно створює проблеми в Європі.

Свіжий випуск

№ 10 від 31 березня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up