This version of the page http://zt.20minut.ua/Reviews (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-09. The original page over time could change.
Огляди подій в Житомирі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Житомир

Огляди

Голос народу: що обговорювали житомиряни у Facebook минулого тижня

Житомиряни – активні користувачі соціальних мереж, та найбільшої уваги заслуговує саме Facebook. Саме там жителі міста мають змогу оперативно дізнатися новини світу та країни, поділитися своїми думками та прокоментувати будь-яку подію. 

Підтримайте вчительку фізкультури з Житомирщини у челенджі #стою_за_освіту

Уже другий місяць в різних куточках України вчителі фізкультури стають в планку в рамках челенджу #стою_за_освіту на підтримку своїх краудфандингових проєктів Re.Active.

1 січня Microsoft відключила на Windows 10 три програми з мільйонами активних користувачів

З приходом 2021 року Microsoft вирішила не зволікати, оприлюднивши перші зміни, які повинні внести невеликий хаос в звичну роботу користувачів.

Експертки коментують 37% матеріалів в житомирських медіа

В житомирських медіа жінки коментують майже тричі рідше, ніж чоловіки, — в середньому, у 37% матеріалів. У вересні 2020 року цей показник дорівнював 29%.

«Джинсовики» місцевих виборів на Житомирщині

По зав’язку заповнене інформаційна стрічка новин містить мало конструктивної інформації про партії та кандидатів. Кожна згадка про політиків - це, як правило, позитивний чи, інколи, й негативний піар. 57% джинси припало на партію “Слуга народу” і 29% - на партію “Пропозиція”, від якої балотується очільник Житомира і багато нинішніх голів ОТГ.

Жінки згадуються в житомирських медіа втричі рідше, ніж чоловіки — дослідження

У житомирських медіа жінки згадуються приблизно втричі рідше, ніж чоловіки — в середньому у 36% матеріалів. При цьому, найбільше жінок у якості експерток на місцевому телебаченні (54.5%), а найменше — в матеріалах онлайн-видань (26% від загальної кількості експертів). У друкованих медіа дослідження зафіксувало 28% експерток проти 72% експертів.

Як обрати чоловічу зачіску: актуальні стрижки 2020 року (Новини компаній)

Існують чоловічі зачіски, які роками залишаються актуальними. Але є і трендові стрижки, які допомагають виглядати стильніше протягом певного періоду.  У цій статті ми покажемо п’ять модних чоловічих стрижок 2020 та розберемось, як правильно підібрати їх до форми обличчя.

Чим відзначився 2019 рік для житомирських ЗМІ

Попри відносно незначну кількість порушень свободи слова, минаючий рік для медійної спільноти Житомирщини виявився досить активним з багатьма важливими для журналістів подіями. Серед загроз, вартих першочергової уваги, - напади та побиття журналістів, повноцінне розслідування яких затягується на довгі місяці та навіть роки

Королі «Джинси»: кого із житомирських ЗМІ фінансує влада

З роздержавленням місцева влада не перестала дотувати локальні медіа. За відсутності критеріїв оцінки, кошти розподіляються на власний розсуд, оминаючи відкриті торги серед лояльних ЗМІ, переважно ТРК і онлайн-видань.

Соцмережі як привід для новин в онлайн-ЗМІ Житомирщини

Житомирські онлайн-медіа регулярно використовують в своїй роботі інформацію з соціальних мереж. І, в першу чергу, мережу Фейсбук, на основі якої найчастіше готують новини.

Свіжий випуск

№ 10 від 31 березня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up