This version of the page http://zt.20minut.ua/Korosten (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-09. The original page over time could change.
Коростень - 20 хвилин Житомир

Коростень

Старший водій 8-ї пожежно-рятувальної частини Олег Кривошиєнко став гордістю міста м. Коростень

26 лютого у м. Коростень відзначили містян, які визнані кращими у 2020 році та стали переможцями у міському рейтингу «Гордість міста – 2020». 

Жителям міст Житомира, Коростеня та Бердичева купатися в річках Тетерів, Уж та Гнилоп’ять не рекомендується

Про якість води у водоймах області повідомив обласний лабораторний центр МОЗ України.

З річки Уж у Коростені рятувальники дістали потопельника

Його особу наразі встановлюють.

У Коростені через спалах коронавірусу на три дні закривають магазини та церкви

Міський голова Коростеня Володимир Москаленко 15 квітня 2020 року у відео на своїй сторінці у Facebook повідомив, що станом на 15 квітня в Коростені зафіксовано 46 хворих на коронавірус.

У Коростені народився малюк з рекордною вагою

Нехай 24 лютого у родині коростенців Лісовських народився маленький богатир. Марина Лісовська вдруге стала мамою. Малюк Ян з самого народження став незвичайним і особливим для батьків, хлопчик з’явився на світ вагою 5,100 кг!

Коростенська лікарня нехтує законодавством у сфері публічних закупівель

Коростенська центральна районна лікарня наприкінці минулого року свідомо порушила ЗУ «Про публічні закупівлі», обминувши відкриті торги

Перегріта закупівля: на які порушення йде поліція Житомирщини заради купівлі котла

Оголосивши в листопаді закупівлю, правоохоронці 10 грудня скасовують торги і в цей же день укладають договір з фірмою, по якій півроку тому порушили карну справу.

Комісія Держпраці назвала причини загибелі двох працівників Коростенського щебзаводу у лютому 2018 року

Причинами загибелі двох людей визнано порушення технологічного процесу та невиконання посадових обов’язків і вимог інструкцій з охорони праці.

У Коростені 3-річна дитина потрапила до реанімації після удару гойдалкою

У суботу, 22 липня, у м. Коростені хлопчик, якому лише через місяць виповниться 3 роки, граючись на дитячому майданчику отримав удар по голові металевою гойдалкою, на якій каталась інша дитина. Малюка у непритомному стані було доставлено до реанімаційного відділення лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області. 

Трагічна ДТП у Коростені: загинуло двоє людей, травмовано - троє

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 лютого, о 17.00 у м. Коростені, де на перехресті зіткнулися автомобілі «Фольксваген Поло» та «Део Есперо». Унаслідок ДТП загинули двоє пасажирів «Фольксвагена» та  ще двох було травмовано. Їх та водія другого автомобіля госпіталізовано. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області. 

Свіжий випуск

№ 10 від 31 березня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up