This version of the page http://zt.20minut.ua/Foto-dnya (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-09. The original page over time could change.
Фотографії , яскраві фото збірки - 20 хвилин Житомир

Фото дня

photo_camera Житомир в Instagram: кращі фото за 3 – 9 квітня

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що відображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Житомира. Цього разу ми підготували для вас підбірку сонячних фото.

photo_camera На Старому бульварі висадили декоративні кущі

КП "Зеленбуд" висадило декоративні рослини, про що повідомило на сторінці у фейсбуці:

photo_camera Житомир в Instagram: кращі фото за 27 березня – 2 квітня

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що зображують міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Житомира. Цього разу ми підготували для вас підбірку сонячних фото.

Як триває реконструкція Нового бульвару. Фоторепортаж

Триває реконструкція Нового бульвару. 

На Соборному майдані заливають фундамент під пам'ятник "Захисникам України у війні з російським агресором". Фото дня

На Соборному майдані розпочалися роботи з встановлення пам'ятника учасникам АТО та ООС під назвою "Захисникам України у війні з російським агресором". 

photo_camera У Житомирі демонтували фонтан на Новому бульварі. Фото дня

Продовжується реконструкція Нового бульвару. Старий фонтан з оздобленою гранітом чашею, в  якому влітку часто купалися діти, залишиться тільки на світлинах.

photo_camera Житомир в Instagram: кращі фото за 18 – 26 березня

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що зображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Житомира.

photo_camera Житомир в Instagram: кращі фото за тиждень

Весна іде – красу несе, наші житомирянки тому підтвердження. Цього разу ми підготували для вас підбірку весняних фото житомирян.

Фото дня: ями і багнюка замість асфальту - житомирська Богунія

Погодьтесь, ситуація з невеликими вулицями і провулками у Житомирі - критична. Ями, вибоїни, відсутність тротуарів, припарковані авто - цей список можна продовжувати довго.

photo_camera Житомир в Instagram: кращі весняні фото за тиждень

Весна іде – красу несе, наші житомирянки тому підтвердження. Цього разу ми підготували для вас підбірку весняних фото з квітами і не тільки.

Свіжий випуск

№ 10 від 31 березня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up