This version of the page http://te.20minut.ua/Polityka (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-06. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Тернопіль

Політика

У двох громадах Тернопільщини відбуваються проміжні місцеві вибори

Правопорядок під час місцевих виборів на Тернопільщині забезпечують 68 правоохоронців.

photo_camera Будівництво нових об'єктів, ремонт доріг та боротьба з ковідом: що зробив голова ОДА за рік на посаді (пресслужби)

Минув рік на посаді голови області Володимира Труша. Що важливого було зроблено за цей час? Як змінилась область та чого ще чекати в подальшому?

Стадіон у Тернополі таки назвуть іменем Шухевича. МЗС та міський голова відповіли послу Ізраїлю

Посол Ізраїлю в Україні став заручником "радянської історіографії", вважає мер Тернополя. 

Тернопільські депутати звернулися до Уряду

Місцеві обранці хочуть послаблення карантинних обмежень щодо роботи громадського транспорту.

Про тарифи, земельні питання і зміни для школярів: найцікавіше із третьої сесії міської ради

У Тернополі відбулася третя сесія міськради. Депутати прийняли рішення, що стосуються тарифної політики, запровадження програми "Основи сім'ї" для закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти (10-11 класи), а також продажу комунального майна.

Де ваш депутат? Ми зібрали телефони та адреси, за якими здійснюють прийом тернопільські обранці (КАРТА)

Від місцевих виборів минуло три місяці. Імена депутатів міськради Тернополя вже давно відомі, а от де та коли вони проводять прийом громадян, знають поки не всі. До того ж,  не всі обранці пройшли за округами, багато й таких, що перемогли за списками партій. Куди ж реально звертатися, якщо потрібна допомога депутата?

Як депутати Тернопільської райради запропонували Уряду та президенту добровільно скласти повноваження

Політичні баталії на фоні локдауну та чергових заяв про підвищення тарифів на комуналку дл українців загострюються. У то час, коли центральна влада намагається вплинути на непокірних мерів і депутатів у регіонах, ті намагаються кидати виклик у зустріч. 

photo_camera Безробітні, нардепи чи втікачі? Ми зібрали дані про всіх голів Тернопільської ОДА

Посаду голови Тернопільської ОДА за роки Незалежності України обіймали 15 осіб.  Для когось вона стала чудовим політичним плацдармом, інші не змогли скористатися нею повною мірою. Де зараз колишні голови ТОДА, скільки часу втрималися в кріслі та чим запам'яталися, читайте в матеріалі «20 хвилин».

На охорону здоров'я — майже втричі менше, ніж на освіту: на Тернопільщині прийняли бюджет на 2021 рік

Депутати обласної ради ухвалили головний фінансовий документ області на наступний рік. 

photo_camera Бійки, судові справи за "п'яну їзду" та чималі статки: чим відзначилися усі голови Тернопільської облради

За роки Незалежності України головою Тернопільської обласної ради обирали 13 осіб. Хтось побудував успішну політичну кар’єру, дехто продовжив працювати за спеціальністю — викладачем або лікарем, а деяких вже немає серед живих. Чим запам'яталися, читайте в матеріалі.

Свіжий випуск

№ 14 від 7 квітня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up