This version of the page http://te.20minut.ua/mostcomment (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-05. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

photo_camera Часу на порятунок небагато. Батьки однорічного Арсенчика благають усіх про допомогу

Маленькому Арсенку всього рік і чотири місяці. Однак цей усміхнений та життєрадісний малюк бореться з рідкісною генетичною хворобою. Щоб одужати – треба провести лікування за кордоном. Введення необхідного препарату коштує 2,3 млн доларів.  Долучитись до лікування малюка може кожен. Важлива кожна гривня!

Він зігрівав нас своєю теплотою і посмішкою: не стало директора 11 школи Павла Літинського

Стан директора останніми днями був вкрай важкий, але колеги сподівались, що він все подолає. Бо, кажуть, здавалося, що не було такого, що йому не під силу. Вічна пам’ять і царство небесне Педагогу і Людині…

У Тернополі помер знаний професор, доктор економічних наук

Сумну звістку про смерть професора та науковця, у суботу, 3 квітня повідомили на офіційній сторінці Західноукраїнського національного університету.

Діти, які не мають профілактичних щеплень, не зможуть відвідувати школу та садок. До коли необхідно вакцинуватися?

Верховний Суд підтримав заборону відвідувати школу нещепленим дітям   Аби діти да дошкільнята могли відвідувати заклади освіти необхідно мати усі обов'язкові щеплення

photo_camera Тату на жіночому тілі: як вибрати малюнок і кому робити не варто

Нині є багато варіантів для самовираження. Дехто йде значно далі — робить татуювання. Ці малюнки стають постійними супутниками життя.

У Тернополі від ускладнень Covid-19 помер знаний лікар-анестезіолог

Сьогодні, 3 квітня перестало битися серце Олександра Геби, завідуючого відділеням інтенсивної терапії обласного наркодиспансеру.

photo_camera Які схованки надійні, а які ні. Де і що шукають "домушники" та як захистити свій дім – експерти

Новорічні свята – це не лише час святкувань, відпочинку та розваг. Це час «заробітків» для домушників. Поки господарі відпочивають з друзями чи родиною, або поїхали у відпустку на свята – крадії можуть «обчистити» ваш будинок чи квартиру. Як захистити своє майно? Куди в жодному разі не варто ховати цінності? Яких помилок допускають люди? Ми запитали порад у правоохоронців та психологів. Перевірте – можливо, вас також легко обікрасти.

Знайшовся Сергій Штогун, якого розшукували два тижні! Що трапилося з чоловіком?

Молодого кременчанина шукали і родина, і небайдужі люди, і поліція.  Дружина Ілона щиро дякує усім, хто долучився до пошуку. Головне – живий, каже жінка. А з рештою  впораються. Де був увесь цей час, що з ним трапилося, подробиці дізнавалися журналісти "20 хвилин".  

З 1 квітня в Україні підвищили пенсійний вік для жінок. Що це означає?

Вже з 1 квітня пенсійний вік для жінок становитиме 60 років, як і для чоловіків. Це останнє підвищення віку у рамках змін, ухвалених у 2011 році.

Після тривалої хвороби відійшов у вічність 24-річний священник

Сьогодні, 5 квітня, на 24 році життя помер священник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Любомир Малоїд.

photo_camera Вільних місць мало. Що зроблять у тернопільських лікарнях, щоб прийняти більше хворих на ковід?

Через збільшення кількості хворих на коронавірус вже 75% ліжок у лікарнях Тернополя заповнені. І за прогнозами експертів, покращення ситуації наразі чекати не варто. Навпаки, вона буде ускладнюватися, кажуть епідеміологи. Журналісти "20 хвилин" також поговорили з керівниками закладів, аби дізнатися, що вони планують робити, щоб усі, хто потребують надання допомоги в стаціонарі, могли її отримати. 

photo_camera play_circle_filled 35-річна тернополянка втратила всі свої заощадження. Шахрай назвався працівником поліції (ФОТО. ВІДЕО)

Аферист представився працівником Кіберполіції.

Безпечні і ні: які змії є на Тернопільщині (ІНФОГРАФІКА)

П'ять видів змій і один вид безногої ящірки, подібної на змію, поширені у Тернопільській області. Зазвичай змії не кусають без причини. Їх до цього потрібно змусити: поставити у безвихідь, спонукати до захисту свого життя, каже герпетолог.

photo_camera «Пейзаж» вражає. Як ділянку в парку «Топільче» перетворюють на смітник (ФОТО)

Парк «Топільче» доволі великий парк з багатьма місцями, де можна прогулятися з дітьми та компанією. Та в парку є і місця, що могли б стати його окрасою, а натомість починають тонути у смітті.

Річну ціну на газ для населення запровадять з 1 травня: як це працюватиме

Також газовим компаніям не заборонено пропонувати громадянам і місячні тарифи на газ. Остаточно постанову ухвалять 7 квітня.

Це було нестерпно, мені погрожували: як діяти, якщо колектори «вибивають» з вас гроші

Часто необхідність швидких грошей приводить людей до банківських установ, або ж до установ, де можна швидко отримати гроші в кредит. Не завжди люди мають змогу їх вчасно віддати. Тоді починають діяти колектори – чиїм обов'язком є «вибивання» грошей різноманітними способами.

Найстрашніші вбивства на Тернопільщині за останні 5 років. Як покарали винних?

«20 хвилин» проаналізували найрезонансніші вбивства, які трапились на Тернопільщині за останні 5 років. Кого зі злочинців вже покарали, а в яких справах ще тривають суди.

Як батькам помітити „маленького інопланетянина”: поради експерта з Тернополя

2 квітня — Всесвітній День розповсюдження знань про аутизм. Дітей-аутистів називають „маленькими інопланетянами” – вони не роблять тосі-тосі, не відгукуються на своє ім'я, зациклюються на їжі чи одягу певного кольору, бояться торкнутися до пластиліну чи піску, а заняттю, яке їм цікаве, можуть присвячувати години.

photo_camera У школах дистанційка, а заклади працюватимуть лише на виніс: у Тернополі посилюють карантин

Найбільше хворих за весь час пандемії в Тернополі зафіксували 1-2 квітня. За два дні на коронавірус захворіли 1 452 людини.  У ці хвилини відбувається засідання Тернопільського міського штабу для боротьби з коронавірусом. Чи буде посилення карантину? 

ДТП поблизу Озерної: одна автівка впоперек дороги, інша у кюветі (ОНОВЛЕНО)

Про аварію на Львівській трасі, перед першою Озерною, редакцію повідомив читач. В управлінні патрульної поліції в області кажуть, що потерпілих в цій аварії немає. Патрульні вже на місці і складають адмінпротокол за скоєння ДТП. 

Свіжий випуск

№ 13 від 31 березня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up