This version of the page http://te.20minut.ua/videochat (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-03. The original page over time could change.
Відеочат - 20 хвилин Тернопіль

Відеочат

Чи вигідно служити в армії: зарплата та пільги для військовослужбовців (пряма трансляція)

Кого кличуть на військову службу за контрактом до рядового, сержантського і старшинського складу, яку зарплату пропонують та на які пільги варто розраховувати, про це під час прямого ефіру на сайті "20 хвилин" військовослужбовці 44-ої артбригади. 

Як менше платити за комуналку: у прямому ефірі тернополянам розкаже заступник міністра юстиції (пряма трансляція)

Чи часто ви отримуєте платіжки із завищеними сумами на комунальні послуги? Про те, як можна реально боротися із нечесними нарахуваннями, у прямому ефірі на сайті "20 хвилин" 16 липня тернополянам розказував заступник міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов.

Хто з них гідний представляти Тернопіль: дебати між кандидати у нардепи (запис прямого ефіру)

До виборів лишається трохи більше тижня. Чи визначилися ви з вибором? Сьогодні, 12 липня, у прямому ефірі дебати між кандидати у народні депутати по 163-му округу м. Тернопіль.

На Тернопільщині деякі батьки забирають дітей з табору, бо там нема Wi-Fi

Дитячий травматизм, особливо в літній період, - проблема, про яку часто говорять, але яка завжди лишається актуальною. Утоплення, випадіння з вікон, пожежі, втечі з дому та інші небезпеки – те, що лякає, але водночас змушує задуматися. Як вберегти дітей від нещастя, поговорили під час прямого ефіру на сайті «20 хвилин» минулого четверга.

Випадіння з вікон та утоплення: від яких бід ще варто берегти дітей влітку (ставте питання)

Дитячий травматизм, особливо в літній період, - проблема, про яку часто говорять, але яка завжди лишається актуальною. Утоплення, випадіння з вікон, пожежі та інші небезпеки – те, що лякає, але водночас змушує задуматися. Як вберегти дітей від нещастя, поговоримо під час прямого ефіру на сайті «20 хвилин» у четвер, 27 червня.

"Роздуває пляшки та целофан". А які майданчики для сортування сміття біля вашого будинку (прямий ефір)

Сортування сміття – завдання для всіх міст України, у тому числі і Тернополя. Балансоутримувачі будинків повинні переобладнати контейнерні майданчики для забезпечення роздільного сортування побутових відходів. Як насправді це відбувається, поговоримо під час прямого ефіру у середу, 8 травня.

У прямому ефірі на "20 хвилин" представники тернопільських штабів Зеленського і Порошенка

Тернопільську репетицію дебатів між кандидатами на пост Президента дивіться зараз.

Порошенко проти Зеленського: у прямому ефірі представники штабів кандидатів у Тернополі (запис прямої трансляції)

Офіційно результати першого туру ще не озвучили, але на всіх нас попереду чекають вибори. Чи задоволені результатом, на що зосереджують увагу та як готуватимуться до голосування, у прямому ефірі на сайті “20 хвилин” розкажуть керівники тернопільських штабів, які представляють Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Чим займатиметься поліція в день виборів? На питання відповідатиме Олександр Богомол (запис прямої трансляції)

За порядком на виборчих дільницях пильнуватимуть працівники поліції. Як відстежуватимуть можливі порушення, коли реагуватимуть на звернення громадян, дізнаєтесь під час прямого ефіру на сайті «20 хвилин» у четвер, 28 березня.

Чи відремонтують ваш двір цього року? Скидайте фото та ставте питання (запис прямої трансляції)

Які страшні двори "полатають" цього року, а які залишаться з ямами, дізнаєтесь під час прямого ефіру на сайті "20 хвилин" у четвер, 21 березня. У коментарях залишайте фото своїх дворів. Експерти розкажуть, чи знайдуть гроші на їх впорядкування. 

Свіжий випуск

№ 13 від 31 березня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up