This version of the page http://nvek.com.ua/instructors/igor-baranov/ (185.104.45.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-02. The original page over time could change.
Ігор Баранов: Хатха йога – Ведичний центр «Нове століття»
info@nvek.com.ua (050) 452-70-70

Ігор Баранов: Хатха йога

  • Викладачі
  • Ігор Баранов: Хатха йога

Про Ігоря Баранова

Ігор Баранов є сертифікованим інструктором Хатха йоги. Свого часу Ігор відкрив нові можливості завдяки знайомству з практиками відомого інструктора Андрія Лаппи. Зараз за його плечима 20-річний досвід створення і вдосконалення власних методик тренувань.

Варто також відзначити, що Ігор має вищу медичну освіту і є практикуючим мануальним терапевтом.

Ігор дотримується принципів Хатха йоги, в якій кожному надається широкий спектр практик для створення максимально ефективної індивідуальної програми. Завдяки цьому тренування відмінно підходять як початківцям, так і просунутим практикам. Кожне заняття є неповторним, оскільки вибудовується під потреби поточного моменту.

На заняттях робляться акценти на коректному виконанні асан та пранаям, на роботі з увагою, та техніки усвідомленого розслаблення. Ви навчитеся краще відчувати своє тіло, а також відкриєте нове бачення і розуміння себе і навколишнього світу.