This version of the page http://nam.org.ua/news/smm-dla-medijnih-proektiv (167.99.245.234) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-03-28. The original page over time could change.
SMM для медійних проєктів
ПРО АСОЦІАЦІЮ ІСТОРІЯ ТА ДОСЯГНЕННЯ УЧАСТЬ В НАМ НОВИНИ ТА ПОДІЇ КОНТАКТИ
UA

SMM для медійних проєктів

Під час одноденного тренінгу Наталії Беднарської в рамках  Ukrainian Media E-School, який відбудеться 28 березня у Києві, ви зрозумієте, у яких соціальних медіа та як розвивати ваш медіабренд.

Як аналізувати нішу, складати стратегію, ставити цілі, генерувати контент, використовувати аналітику, налаштовувати таргетовану рекламу? Тренер Наталія Беднарська, digital-директорка НАМ, екс-digital директорка «Нового каналу», точно знає відповідь на ці питання, ми перевіряли.

Ви отримаєте системне розуміння типів контенту, розподілу ресурсів на його створення і золотих правил контент-плану, який працює.

І ми ще раз пройдемось по святому: механізмах залучення аудиторії, вірусному контенті, call to action, колабораціях, конкурсах, stories, прямих ефірах тощо.

SMM для медійних проєктів — все, що можна дізнатися за 1 день.

 

Реєстрація на семінар триває до 26 березня – https://forms.gle/xoB5zKJwjNHSnFxPA

 

Вартість участі – 1060 грн/особа, для учасників НАМ – 850 грн/особа.

 

Наталія Беднарська

Має більше 15 років досвіду в digital та інтернет-маркетингу, у створенні різних медіапроєктів, їх ребрендингу; відбудовувала повний цикл взаємодії інтернет-підрозділів і ТБ (канал, сторонній продакшн) виробництва; володіє повним спектром інструментів для розвитку інтернет-бізнесу; ефективно провела більше 20 рекламних кампаній у інтернеті; розробляла комплексні креативні рішення (визначаючи канали комунікацій, опрацювання механік і змістовної складової); практикуючий фахівець по роботі з аудиторіями і соціальними взаємодіями в мережі; володіє технічними аспектами роботи вебресурсів; вибудовувала партнерські відносини з ключовими клієнтами рекламного ринку.

Неодноразово виводила і утримувала лідируючі позиції сайтів «Нового каналу» в трійку українських рейтингів сайтів, в категорії «Телебачення».

Зробила значний внесок в організацію виробництва закадрового контенту і розвиток тематичної політики сайтів «Нового каналу». Автор кросмедійного голосування для програми «Хто зверху?». Організовувала перші онлайн-трансляції з «Зіркового будинку» «Фабрика зірок-1,2» та перші на українських телевізійних інтернет-майданчиках онлайн-конференції. Розробляла кросмедійні інтерактивні проєкти. Виводила на позиції лідерів групи телеканалу в соцмережах.

Як digital-продюсер запускала проєкти в стислі терміни:

  • сайт програми «Ревізор» і мобільний додаток APP Карта Ревізора iOS Android (3 місяці);
  • сайт програми «Підйом» (3 тижні) і мобільний додаток APP «Будильник Підйому» iOS Android (3 тижні);
  • сайт проєкту «ППШ» (10 днів);
  • сайт до 15-річчя «Нового каналу» (2 тижні);
  • сайт до новорічних свят;
  • спонсорські вікторини, конкурси, проєкти і CRM-системи.

Пресслужба НАМ

Інші новини

Як долучитися до прем'єри "Сірої зони"?
Антикризовий кейс Національної асоціації медіа: для чого ми створили клуб?
Як команда «Автохвилі» готується до старту нового формату