This version of the page http://zt.20minut.ua/eurointegration (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-03-07. The original page over time could change.
Євроінтеграція - 20 хвилин Житомир

Євроінтеграція

Без європейського ринку наш розвиток був би неможливим

Обираючи для своєї родини солодощі від кращих європейських виробників, ви навряд чи здогадається, що виготовлені вони на обладнанні з українських деталей. Останні 18 років ТОВ «Даніко» з селища Черняхова є надійним постачальником комплектуючих, експортуючи 98% готових виробів до Європи.

Мотивована команда, відповідальність та чесність – запорука успіху роботи в ЄС

Як не лише досягнути успіху в партнерстві з провідними європейськими компаніями, але й в кризовий час наростити виробництво - своїм досвідом поділилися на швейному підприємстві Новоград-Волинського

Візьміть участь у відеофлешмобі від Представництва ЄС в Україні «Україна та Європа: прямуємо разом»

Представництво ЄС в Україні запрошує взяти участь у відеофлешмобі «Україна та Європа: прямуємо разом».

Експерти допоможуть підприємствам Житомира суттєво спростити експорт в ЄС

У Житомирі незабаром почнуть працювати експерти, які допоможуть підприємствам аграрного сектору та харчової промисловості спростити експорт в країни ЄС.

Європейські уроки партисипації – бюджет участі

Розширення можливостей участі громадян у місцевій політиці та децентралізація в багатьох країнах Євросоюзу підняло на новий рівень діяльність органів місцевого самоврядування. Дана практику почали впроваджувати і на житомирських теренах.

Як впроваджують якісне харчування в школах та дитсадках

В усіх закладах громадського харчування, – від шкільних їдалень, кафе і пекарень до вуличних точок продажу кави, – з 20 вересня мають впровадити систему оцінки безпеки ХАССП. Ми взялися проаналізувати - що принесуть дані зміни для мешканців Житомирщині та наскільки готові підприємства до їх втілення.

Європейська мобільність в Житомирі

Темою цьогорічного тижня мобільності є безпека пішохідного та велосипедного руху і  Житомир вже втретє долучається до цієї загальноєвропейської ініціативи.

Розпочалася реєстрація для участі у торговій місії у Швеції та Данії

Українських виробників органічних продуктів харчування, зернових, меду, кондвиробів та шоколаду, олії, фруктів та ягід і продуктів їх переробки, чаю, кави запрошують відкрити ринок Скандинавії.

Як охоронятимуть здоров'я працівника

В Україні набули чинності мінімальні вимоги щодо безпеки та охорони здоров’я працівників у робочих зонах

На суходолі і на морі: розбудова міжнародних морських сполучень з ЄС

Розвиток морського сполучення як найбільш вигідного дозволив Прибалтійським країнам активно долучитися до торгівлі з ЄС. Для України подальша тісна економічна співпраця з країнами Європейського союзу напряму залежить від якнайшвидшого приборкання внутрішніх бюрократичних перепон.

Свіжий випуск

№ 3 від 10 лютого 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up