This version of the page http://zt.20minut.ua/DTP (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-03-07. The original page over time could change.
Дороги і транспорт, дорожні та транспортні новини - 20 хвилин Житомир

Дороги і транспорт

Слідами резонансної ДТП з смертельним наслідком у Житомирі: водія розшукують

У Житомирі на пішохідному переході з непрацюючим світлофором скоєно смертельну ДТП – місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження  

Поліцейські направили до суду обвинувачення щодо водія, який травмував жінку і дитину на «зебрі» у Коростені

Днями поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно жителя райцентру. Напередодні нового року чоловік, кермуючи автівкою у нетверезому стані, збив на переході двох пішоходів.

У 2021 році продовжиться ремонт ключового об’єкту Великого будівництва у Житомирській області – автодороги М-21

У 2020 році в рамках Національної програми “Велике будівництво”, ініційованої Президентом України, було розпочато капітальний ремонт автодороги М-21. Служба автомобільних доріг у Житомирській області повідомляє, що ремонт дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський буде продовжено у поточному році.

На Покровській авто насмерть збило 50-річну жінку з собакою. ФОТО

Водій втік з місця аварії.  

Недоліки дорожнього покриття по вулиці Київській виправлятимуть за сприятливої погоди

Капітальний ремонт вулиці Київської в Житомирі закінчився, м’яко кажучи, провалом. Якість дорожнього покриття обурила не лише водіїв, а і пішоходів. 

У Новограді-Волинському черкащанин вчинив подвійну ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 березня у м. Новограді-Волинському.

"Укрзалізниця" призупинила продаж квитків до Житомирської області

Про це повідомляється на офіційному сайті "Укрзалізниці".

На Вільському шляху у Житомирі - ДТП з п’ятьма травмованими

Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 березня близько 08:20 по вул. Вільський шлях в обласному центрі. У результаті зіткнення 5 людей отримали травми.

У Бердичеві загорівся ЗАЗ "Славута": власник отримав опіки

2 березня о 21:41 по лінії «101» надійшло повідомлення про займання автівки поруч із приміщенням мийки АЗС в м. Бердичів. Інформує У ДСНС України у Житомирській області.

Попри "червону" зону громадський транспорт Житомира працюватиме у звичайному режимі

Звичайно, із дотриманням протиепідемічних заходів.

Свіжий випуск

№ 3 від 10 лютого 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up