Обладнання

TP-Link Archer C6

Archer С6 створює надійну і швидку мережу, використовуючи стандарт Wi-Fi 802.11ac. Ви зможете дивитися потокове HD-відео і грати в онлайн-ігри без затримок на вільній частоті 5 ГГц зі швидкістю до 867 Мбіт/с, зберігаючи канал 2,4 ГГц зі швидкістю до 300 Мбіт/с для таких щоденних завдань, як читання електронної пошти та перегляд веб-сторінок.

Oсобливості:
Підтримка стандарту Wi-Fi 802.11ac
Загальний обсяг пропускної здатності до 1,2 Гбіт/с: до 867 Мбіт с на 5 ГГц і до 300 Мбіт/с на 2,4 ГГц
4 зовнішні та 1 вбудована антена для стабільного з'єднання і оптимального покриття мережі
Легке керування мережею за допомогою додатка TP-LINK Tether
MU-MIMO збільшує продуктивність маршрутизатора в 2 рази, передаючи дані 2 пристроям одночасно
Підтримка режиму точки доступу

Вартість:1299
Маршрутизатор TP-LINK TL-WR841N

Маршрутизатор TP-LINK TL-WR841N розроблений для створення мереж для невеликих офісів і будинків, як за допомогою проводового, так і бездротового підключення.

Пристрій відповідає стандарту 802.11n (Draft 2.0) і забезпечує передачу даних в локальній мережі на швидкості до 300 Мбіт / сек.

Технологія 2 * 2 MIMO і дві зовнішні антени прискорюють передачу даних, і дозволяють домогтися на порядок більш стійкого прийому на великих відстанях. Крім цього, технологія ССА допомагає позбутися від конфліктів каналів.

TP-LINK TL-WR841N сумісний з усіма IEEE 802.11g і IEEE 802.11b пристроями.

Вартість:555 грн.
Медіаплеєр iNeXT TV4

iNeXT TV4 з операційною системою Android TV версії 7.0.1 + та фірмовими корисними додатками на борту!

  • 8 Гб вбудованої пам'яті, 1 Гб оперативної.
  • Аудіо / Відео вихід: RCA через TRS 3.5 мм (міні-джек)
  • HDMI вихід: HDMI V1.4
  • USB роз'єми: USB 2.0 Host x 2
  • Кард-рідер: microSD / TF кард-рідер
  • Ethernet: (RJ45) LAN 100 Мбіт/с
  • Wi-Fi

Плеєр працює на ОС Android TV, створеній спеціально для телевізорів. Ця ОС відрізняється високою стабільністю та продуктивністю. Це досягається завдяки оптимізації системи саме для телевізорів, а не для телефонів та планшетів.

iNeXT TV4 — це нова модель у лінійці медіаплеєрів iNeXT, створена для комфортного перегляду онлайн відео, аудіо та фото контенту у будь-якому форматі з високою якістю звука і картинки (включаючи 4K UHD 2160p в 30fps) з підтримкою сучасного кодеку H. 265 (HEVC)! Одним натисканням кнопки ви отримуєте доступ до телебачення Шторм-ТВ, улюблених інтернет-сервісів та домашній колекції на своєму великому екрані.

Вартість:850 грн.
Эфирный тюнер Romsat T8020HD

Цифровий ефірний DVB-T2 ресивер Romsat T8020HD з LED дисплеєм в металевому корпусі. Приймач має надчутливий тюнер і дуже швидкий в перемиканні каналів. Приймач розроблений спеціально для українського ринку з урахуванням всіх особливостей вітчизняної мережі Т2. Пристрій легкий в підключенні і використанні. Можливе використання приймача як домашнього медіа-центру. Romsat T8020HD може відтворювати відео, програвати музику і відкривати улюблені фотографії. Записуйте та слухайте в будь-який час Ваші улюблені телепрограми і фільми. Зберігайте записаний контент на зовнішньому жорсткому диску або USB Flash накопичувачі. Оскільки запис відео здійснюється в цифровому форматі, ваш власний відео архів буде бездоганної якості.

Вартість:450 грн.
IPTV/OTT приставка TV BOX NGTV X3

Медіабокс NGTV X3 працює під управлінням Android 7.1 і оснащений ядерним ARM процесором Rockchip3229. NGTV X3 оснащений зручним і зрозумілим користувачеві інтерфейсом, вбудованими додатками для перегляду IPTV (multicast, unicast, hls), улюблених фільмів і роликів на Youtube.

Вартість:1200 грн.
DVB-C тюнер

DVB-C тюнер.
Підключатися до телевізора за допомогою HDMI або RCA (тюльпани)
Підтримує до 5000 каналів.
Може виступати в якості супутникового тюнера і записувати передачі на флешку.
Крім того дозволяє програвати музику і фільми з зовнішніх носіїв.
Розмір: 220х120х40мм
Відео кодеки: mpeg2, m2ts, ts, avi, mkv, asf, 3g2, 3gp, mp4, mov, flv, f4v, vob, dvix
Аудіо кодеки: wav, mp3
Фото кодеки: jpeg, gif, bmp, png

Вартість: 450 грн.