01
03
Секційна огорожа
Надійна огорожа
для вашої безпеки!
20 років гарантії
Більше 15 років на ринку,
та єдиний в Україні сертифікат
якості продукції.
Габіони
Огорожа для краси.
Захисти сімейний затишок.
Секційна огорожа
Надійна огорожа
для вашої безпеки!
20 років гарантії
Більше 15 років на ринку,
та єдиний в Україні сертифікат
якості продукції.
Габіони
Огорожа для краси.
Захисти сімейний затишок.
Асортимент
Повний асортимент метизної продукції
Сітка Захід
Ми пропонуємо товар вищої якості
«Cітка Захід» - підприємство, яке виробляє та реалізує металеву продукцію по всій Україні. Ми надаємо споживачам широкий спектр виробів високої якості та сервісних послуг. Всі пiдроздiли ПП "Сiтка Захiд" можна побачити на карті Регіональної мережі компанії.
Дізнатися більше
Дізнатися більше
Наші новини
Це може бути цікавим для вас
Напишіть нам
Залишились питання?
Заповніть контактну форму, або зв’яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом
info@sitkazahid.com
  • +380 50 288 78 78
  • +380 67 109 78 78

Сітка Захід - офіційний український виробник, постачальник метизної продукції, на ринку з 2005 року. Завдяки потужній продуктивній базі більше 15 років займається оптово-роздрібною реалізацією сітки і огорож, пропонує товари, де ціна відповідає якості.

За останні 5 років ми виросли більше, ніж в 10 разів, в штаті працює 1000+ співробітників. Мережа з 17 філій по містах України дозволила розширити продуктивні бази і доступність товарів для споживачів. Виробництво продукції відбувається на заводах в Києві, Чернівцях та Львові.

Місія компанії - забезпечувати надійність будівельних об'єктів і захищати приватні, промислові та комерційні території.

Продаж здійснюється, як гуртом, так і в роздріб - на торгових точках і онлайн. Інтернет-магазин дає можливість підібрати товар з усіх куточків країни. Гортаючи каталог і прайс з гаджета, можна купити бажане, не виходячи з дому чи офісу.

Продукція нашого виробництва відповідає сертифікатам якості не тільки по ГОСТам України, але і європейським сертифікатам. Гордістю підприємства є отримання в 2018 році маркування СЕ. На завод з перевіркою приходили європейські експерти і оцінили якість виготовлення, автоматизовану зварювання, міцне термостійке покриття і зовнішній вигляд продукції. Вони відзначили, що компанія займає перше місце за якістю в Україні, і є одним з лідерів на ринку Європи. Зразки пройшли всі тести і випробування в лабораторних умовах, і підприємство отримало Сертифікат якості в галузі "Сталева дріт і дротяні вироби для огородження і сітки" СЕ 1822901, Сітка Захід стала першим і поки єдиним власником сертифікату вищого рівня в Україні, що є офіційним підтвердженням якості та безпеки товару для споживача.

Відповідність продукції європейським стандартам якості відкрило для компанії дорогу на зовнішні ринки Європи. Нами було відкрито представництво в Польщі і зараз продукцію можна замовити не тільки в Україні, але і в Німеччині, Польщі, Румунії, Латвії та Франції, де товар користується високим попитом.

За роки життя компанія завоювала імідж відповідального та інноваційного виробника. Постійне оновлення верстатів і устаткування на більш інноваційні, сприяло переходу від ручного управління до комп'ютеризованому. Автоматизована технологія вивела виробництво на вищий щабель і прискорила його. Виробничі потужності дозволяють виготовляти одну секцію за 47 секунд.

Чому Сітка Захід?

Компанія надає повний спектр послуг в системах огорожі, включно з монтажем для того, щоб клієнт міг купити красиві огорожі під ключ без зайвих складнощів, як для приватних будинків і дач, так і промислових і комерційних територій.

Працюючи безпосередньо з виробником, клієнти можуть замовити продукцію недорого, ціноутворення відбувається без посередників!

Ми подбали і про доставку, клієнтові не потрібно їхати на склад, товар надходить за вказаною адресою.

Переваги компанії Сітка Захід:

  • якість підтверджено європейським сертифікатом СЄ та державними ГОСТ стандартами;
  • низька вартість продукту в порівнянні з зарубіжними аналогами;
  • продукція в наявності на складах в великих кількостях, доставка відбувається протягом 14 днів;
  • безкоштовна доставка в будь-яку точку України;
  • виконуємо індивідуальні замовлення;
  • гнучка система знижок;
  • монтаж під ключ.

Розцінки можна порівняти і докладніше вивчити в каталозі різновидів товарів на сайті нашої компанії.

Класифікація товарів

Підприємство спеціалізується на виготовленні металевих будівельних матеріалів в сегменті сітка, паркани та вироби з дроту.

На вибір клієнта надаємо сітку різного типу, де відрізняється товщина дроту, розмір комірок, висота, ширина, довжина, покриття, вага та інші особливості, такі як наявність або відсутність ребра жорсткості.

За загальними характеристиками сітка поділяється:

  1. за формою вічка: на квадратну, прямокутну,
  2. за розміром: велико-, середньо-, дрібнокоміркова.
  3. за діаметром: з мінімальною, середньою та широкою товщиною, з різною кількістю прутів.

Типи сітки в нашому каталозі і її застосування:

  1. Армопояс - квадратна кладочна, будівельна сітка, використовується для бетону, установки фундаменту з цегли, армування залізобетонних конструкцій, облицювальних робіт. Це армований захист будівельних об'єктів від деформації через несприятливі фактори і навантаження.
  2. Зварна - універсальний вид будівельного матеріалу, створеного для втілення в життя сучасних будівельних проєктів. Для виробництва використовують оцинкований дріт, готовий продукт відрізняється високою міцністю і стійкістю до корозії. Зварювальний сітка використовується для вирішення багатьох завдань будівельної і сільськогосподарської сфери.

Області застосування:

  • основа для теплиць і парників; 
  • штукатурна і малярська сітка для вирівнювання стін і оздоблювальних робіт;
  • для кліток домашніх птахів, дрібних і середніх звірів.
  1. Канілірована, або рифлена - одна з найміцніших і антивандальних, з неї будують клітки і вольєри.
  2. Сітка рабиця - матеріал з дроту, виготовляється методом їх палітурки між собою. Для запобігання корозії, механічних та інших пошкоджень, в процесі виробництва плетена сітка додатково обробляється цинком або ПВХ. Остання виготовляється з вторинної сировини. Вона ділиться на два види: сітка з чорного металу з полімерним покриттям, або, як її ще називають, пластикова, і оцинкована.

Поставляємо в панелях, листах або в рулоні.

Тепер ознайомимося детальніше з асортиментом сітки для огорожі та будівництва. Найбільш популярним способом використання сітки нашого виробництва є огорожа територій. Знайомтеся з переліком, який ми пропонуємо покупцям:

  1. Секції огорожі з рифом жорсткості - це модульний естетичний і мінімалістичний паркан, який є одним з найбільш популярних огороджень в багатьох країнах світу. Огорожа буває, як оцинкована, так і полімерна. Використовують панельні паркани для огорожі більшості об'єктів, таких як:
  • приватні будинки і території;
  • залізничні й автомобільні дороги, траси різного призначення;
  • аеропорти, вокзали та інші громадські місця;
  • спортивні та дитячі майданчики;
  • школи, університети та інші навчальні заклади;
  • промислові фабрики і заводи;
  • аграрні компанії та фермерські угіддя;
  • сонячні і теплові електростанції;
  • складські території;
  • офіси, комерційні будівлі;
  • парковки.
  1. Зварні габіони - сітчаста конструкція, яка в більшості випадків заповнена природним каменем. Використовується для берегоукріплення та запобігання розмиття, зсувів ґрунту. Також габіони можна купити і використовувати як декоративні елементи для огородження, тому коробчаті ящики часто застосовують в сфері ландшафтного дизайну.
  2. Огорожа з рабиці - це найбільш довговічний вид огорожі, адже покриття дозволяє продовжити термін експлуатації паркану, зберігаючи естетичний зовнішній вигляд.

Ми надаємо повний спектр товарів для установки огорожі. Клієнт може придбати не тільки сітку, а й комплектуючі. У каталозі представлені доповнення для установки огорожі різного типу:

  • кріплення;
  • стовпи;
  • ворота, хвіртки з металу;
  • болти;
  • хомути;
  • спіралі;
  • гачки;
  • анкерні кріплення.

Плюсом огорожі з сітки є те, що не потрібно проводити фарбування, адже завдяки оцинкованому дроту з полімерним покриттям, вона не піддається корозії. Це бюджетний варіант, який здатний якісно виконувати захисні функції і радувати око естетичним виглядом. Останнє відбувається, в тому числі і завдяки кольору, адже зелений паркан відмінно доповнить живопліт.

Ми пропонуємо купити дріт - матеріал металургійної промисловості, та відрізки сталевого дроту для бетонування і будівництва доріг, армування промислових підлог і фундаментних плит, під назвою сталева фібра.

Види дроту в асортименті:

  • низьковуглецевий;
  • оцинкований;
  • поліестеровий;
  • колючий.

Ми здійснюємо не тільки оптово-роздрібну торгівлю, а й надаємо послуги монтажу секційних огорож і сітки рабиці. Установка не є складною, з нею можна впоратися і самостійно. Експертна команда для зручності склала детальну інструкцію з фото монтажу огорожі, з якої можна ознайомитись на сторінці продукту. В інструкції детально описано, як поставити секційну огорожу різного типу або натягнути плетені огорожі. Але якщо Ви бажаєте використовувати огорожу, відповідно до термінів експлуатації, зазначеним в гарантійному листі - краще скористатися допомогою професіоналів. Заміряємо площу, робимо розмітку ділянки, недорого, швидко і якісно встановлюємо огорожу з урахуванням всіх тонкощів, правил і нюансів монтажу. В результаті ви отримаєте міцну і стійку огорожу бажаної висоти, яке буде стояти і стояти довгі роки.

Наша компанія рада допомогти захистити якомога більше ділянок і зробити міцними ще більше конструкцій, відкрита до співпраці з новими клієнтами. В Сітка Захід Ви отримаєте вигідного партнера-виробника, який пропононує гарантію на високоякісну продукцію власного виробництва.