This version of the page http://te.20minut.ua/Pres-sluzhby (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-03-04. The original page over time could change.
Прес-служби , новини преси - 20 хвилин Тернопіль

Прес-служби

Найбільший рівень довіри серед політиків у жителів Західної України має Сергій Притула (політична позиція)

За результатами соціологічного опитування, 18,5% жителів західних областей серед українських політиків повністю довіряють Сергію Притулі та скоріше довіряють – 21,8%.

Жителі Тернопільщини платитимуть за куб газу 6.99 гривні (пресслужби)

Кабмін затвердив державне регулювання цін на газ на період карантинних обмежень, або до кінця опалювального сезону. Відтак уже з лютого ціна за куб газу становитиме 6,99 грн. Про це повідомляє заступник начальника відділу паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження ОДА Михайло Гиренко.

З ініціативи Президента тарифи на газ для населення буде знижено (пресслужби)

Кабмін ухвалив рішення про зменшення ціни на газ нижче ринкової. Це означає зниження в платіжках людей на понад 30%.

photo_camera play_circle_filled В Тернопільській ОДА знайшли спільну мову з підприємцями (пресслужби)

Під час засідання робочої групи, яке відбулося сьогодні в Тернопільській ОДА, представники бізнесу краю представили свої напрацювання. Кожну пропозицію розглянули окремо та пропонували різні варіанти можливості їх впровадження.

«Ми ризикуємо до кінця місяця отримати 70 летальних випадків», — епідеміолог (пресслужби)

Станом на 12 січня в області на COVID-19 хворіє майже три тисячі осіб. З них – 442 людини перебувають на стаціонарному лікуванні. Майже три сотні потребують кисневого забезпечення. Про це під час засідання Тернопільського обласного штабу боротьби з COVID-19 повідомила начальниця управління охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко. Зниження показників захворюваності протягом останніх 10 днів пов’язане із зменшенням кількістю звернень у період новорічних свят і не відображає реальної картини поширення COVID. Натомість епідситуація в області залишається складною.

Близько 12 тисяч осіб отримали по 8000 (пресслужби)

Майже 12 тисяч осіб отримали по 8000 гривень у зв’язку з посиленням карантинних обмежень на період з 8 по 24 січня. У зв'язку з посиленням карантинних обмежень на період з 8 по 24 січня наймані працівники та фізичні особи підприємці могли звернутися за отриманням матеріальної допомоги.

Володимир Труш. Велике інтерв’ю (пресслужби)

Менше року тому Тернопільщину очолив Володимир Труш. В структурі державного управління, - людино нова. Досвідчений менеджер, рішучий керівник, а ось про особисте очільник області говорить вкрай рідко. Сьогодні вперше Володимир Труш розповідає не лише про роботу, а й про себе та родину, про те, де живе, чим пишається, і що робить його щасливим.

В Тернополі вшанували ліквідаторів Чорнобильської АЕС (пресслужби)

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Поминальний захід відбувся у Тернополі, у парку Національного відродження біля пам’ятника жертвам аварії на ЧАЕС.

Як працюватимуть школи Тернопільщини в умовах посиленого карантину (пресслужби)

Через локдаун, який діятиме з 8 по 24 січня 2021 року, частина шкіл Тернопільщини може продовжити зимові канікули або ж перейти на дистанційне форму навчання. Працюватимуть лише дошкільні заклади освіти.

Медзаклади Тернопільщини інспектує мобільна група (пресслужби)

На розпорядження голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша триває перевірка медзакладів, де надають допомогу пацієнтам на коронавірус. Сьогодні мобільна група побувала у Тернопільській центральній районній лікарні та в обласному фтизіопульмонологічному центрі.

Свіжий випуск

№ 9 від 3 березня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up