This version of the page http://www.ukragroexpo.com/zaproshuemo (185.68.16.161) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-03-03. The original page over time could change.
AGROEXPO-2016 запрошує!
Залишилось днів
до виставки: 210

Міжнародна агропромислова виставка
з польовою демонстрацією тeхніки

м. Кропивницький (Кіровоград)

29.09.2021 - 02.10.2021


м. Кропивницький (Кіровоград)

29.09.2021 - 02.10.2021 р.

ЗМІ про нас

« Кропивницкий на несколько дней стал аграрной столицей Украины»

« AGROEXPO-2020 ще тривала, а учасники вже бронювали місця на 2021 рік»

« Яку спецтехніку можна було подивитись на виставці АгроЕкспо-2020»

« На АГРОЕКСПО визначили переможця конкурсу «Гарбуз-Велетень»»

« На АГРОЕКСПО обговорили законопроєкт про локалізацію виробництва»

«Стартувала AGROEXPO-2020!»

«Відкрилась виставка AGROEXPO-2020!»

«AGROEXPO-2020: УСЕ ЗА ПЛАНОМ!»

« Выставка AGROEXPO стала украинским Франкфуртом.»

AGROEXPO-2016 запрошує!

На міжнародній агропромисловій виставці з польовою демонстрацією техніки "AGROEXPO-2016", яка пройде з 29 вересня по 1 жовтня у Кіровограді (Україна) продемонструвати свою максимальну номенклатуру техніки зможуть всі експоненти: цього року площа виставкового комплексу була розширена до рекордних для України розмірів та налічує 79 000 м² відкритої виставкої площі та 9 100 м² критої. 

Організаторами виставки виступають: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Торгово-промислова палата України, Федерація роботодавців України, Національна академія аграрних наук України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для АПК "Украгромаш", ВГО "Українська асоціація аграрних інженерів", Кіровоградська облдержадміністрація.

На "AGROEXPO-2016" новинки сільгосптехніки світових та вітчизняних брендів можна буде побачити безпосередньо в роботі в полі на спеціальному полігоні. Цього року особливий акцент буде зроблено на польові демострації інноваційних технологій в АПК. Зокрема, компанія New Holland проведе польову демонстрацію систем точного землеробства PLM з тракторами своєї марки.

На "AGROEXPO-2016" аграрії зможуть купити сільгосптехніку всіх можливих видів дешевше, ніж в будь-який інший час. Діятимуть дві знижкові акції. За умовами першої, аграрій отримає знижку 5% у разі підписання безпосередньо на виставці договорів на купівлю техніки. Друга передбачає дисконт 10% і більше, якщо буде придбаний виставковий зразок прямо з виставки. 

Широка ділова програма на "AGROEXPO-2016" представлена панельними дискусіями Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також Федерації роботодавців України. Крім того, у програмі передбачені різноманітні семінари від компаній-виробників сільгоспобладнання.

"AGROEXPO-2016" розширять новою експозицією ‒ виставкою племінних порід тварин та птиці. Два нових павільйони загальною площею 2000 кв. м, які повністю обладнані для утримання різних видів тварин та для їх повного життєзабезпечення (вода, вивіз відходів і т.д.). Буде представлена велика рогата худоба, коні, свині, вівці, кози, кролі та нутрії, кури, перепели.

На виставці також планується проведення тест-драйву тракторів, де кожному бажаючому буде надана можливість в якості водія випробувати зразки сучасного тракторобудування, а також ‒ демонстрація роботи нових зразків будівельно-дорожньої техніки.

Майбутні випускники шкіл зможуть вибрати для себе найбільш підходящий вищий навчальний заклад. На "AGROEXPO-2016" працюватиме Всеукраїнський освітній ярмарок, де свої наукові потужності покажуть близько 25 ВНЗ з різних куточків України. 

Окремим блоком в рамках "AGROEXPO-2016" пройде культурно-розважальний захід "Покровський ярмарок" з міні-експозиціями, конкурсами, частуваннями, виступами творчих колективів та товарами майстрів декоративно-ужиткового мистецтва з усіх куточків України.

Нагадаємо, що торік у агропромисловій виставці "AGROEXPO" взяли участь 450 компаній, експозиції яких зайняли сумарну площу 86 200 м². Загальна кількість відвідувачів за три дні виставки склала більше 19 тисяч осіб. З продукцією провідних вітчизняних та іноземних брендів ознайомилися аграрії з усіх куточків України, а також гості з держав Східної та Західної Європи.

вгору

Організатори

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та с/г України

Торгово-Промислова Палата України

Кіровоградська обласна державна адміністрація

Федерація роботодавців України

Асоціація Украгромаш

Асоціація аграрних інженерів

Партнери

Партнер
«Освітнього ярмарку»

Спеціальний
інформаційний партнер

Спеціальний
інформаційний партнер

Офіційний
інформаційний партнер

Офіційний
інформаційний партнер

Офіційний
інформаційний партнер 

Офіційний
Cпеціальний інформаційний партнер

Офіційний
інформаційний партнер

Офіційний
інформаційний партнер

AgroExpo | Про виставку | Схема AgroExpo | Учасникам | Відвідувачам | Покровський ярмарок | Контакти

© ТОВ АгроЕкспо, 2014-2021. Усі права захищені.