This version of the page http://www.uapp.org/press_releases.htm (193.106.248.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-03-02. The original page over time could change.
Прес-релізи членів Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Прес-релізи членів Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)

  • 12 листопада 2020Топ-50 кращих компаній України за версією журналу «Власть денег»

    У грудні 2020 р. в журналі «Власть денег» №12 буде опублікований фінальний рейтинг «Топ-50 кращих компаній України».

     

    Докладнiше
  • 24 липня 2020Новий проєкт Depo.ua - ВеСело

    Проект сайту https://www.depo.ua/ «ВеСело» набирає обертів. На другому етапі наш екіпаж вирушає в Івано-Франківську область: нас чекає нова битва під Обертином!  Не чули про таке? А ось і даремно. Між іншим, у Чернівцях і сьогодні є вулиця Обертинска, а до недавнього часу була така і у Львові. Обертин — старовинне село в Івано-Франківській області, перша письмова згадка про нього датується 1384 р., а в 1531 р. тут стався наймасштабніший бій між військами польського короля Сигізмунда I Старого і молдавського князя Петра IV Рареша, який  іменується битвою під Обертином. Хто переміг? Розповімо і про це в ході проекту, зараз тільки анонс: з одного боку загиблих у цій битві було близько 7 тис., а з іншого — 256 осіб.

     


    Докладнiше
  • 21 липня 2020Потрібна допомога: Районку з Борислава намагаються "роздягнути" колишній редактор та місцеві суди

    Колишній редактор - який очолював газету до роздержавлення - через суд намагається відсудити 112 тис грн у приватного підприємства, яке було створено в результаті роздержавлення газети "Нафтовик Борислава". 


    Докладнiше
  • 3 грудня 2018Татьяна Стамбовская назначена исполнительным директором медиа-холдинга Edipresse Media Ukraine

    03 декабря 2018 года Татьяна Стамбовская назначена исполнительным директором Edipresse Media Ukraine. 


    Докладнiше
  • 27 листопада 2018Viva! Disco Бал – как прошла самая звездная и самая стильная вечеринка года?

    04 ноября сотни селебретис, публичных личностей и VIP-гостей посетили закрытую вечеринку в честь 14-го дня рождения лучшего украинского журнала о звездах Viva! Вечерника прошла в новой столичной локации Pochayna Event Hall.

     


    Докладнiше
  • 9 листопада 20184 ноября прошла женская конференция Connecting Women журнала «Единственная»

    В воскресенье  4 ноября в творческой атмосфере Национального центра Александра Довженко прошла женская конференция Connecting Women под брендом «Единственная», которую посетили более 450 гостей.


    Докладнiше
  • 28 вересня 2018Любимому журналу миллионов украинцев Viva! - 14 лет!

    За годы своего существования, издание по праву получило титул библии украинского шоу-бизнеса. Для многих украинских селебрити за честь попасть на обложку журнала Viva!


    Докладнiше
  • 10 серпня 2018На должность коммерческого директора медиа-холдинга Edipresse Media Ukraine назначен Андрей Невзоров

    Андрей закончил Севастопольский НТУ, факультет «Экономики и экономико-математических методов". Имеет 10-летний опыт работы в продажах и B2B-маркетинге в крупных производственных украинских и зарубежных компаниях. Занимался развитием импортно-экспортных бизнесов на  рынках США, Европейского Союза, Китая, Турции и стран Ближнего Востока.


    Докладнiше
  • 13 липня 2018Видавнича група "Картель" запустила івент-формати: щомісячні дискусійні клуби та щотижня онлайн-конференції

    Дискусійний клуб «Ділової столиці»– це інтелектуальний батл двох команд експертів довкола гострих питань сьогодення. Метою є об’єднання представників інтелектуальних та творчих кіл, журналістів та експертів, бізнесменів та політиків, які прагнуть реальних змін на підставі принципів ідеалів свободи, демократії, толерантності та ринкової економіки та пошук реальних рішень, що мають позитивно впливати на зміни в країні.


    Докладнiше
  • 6 липня 2018Destinations.Ukraine об’єднав дипломатів та бізнес для обговорення перспектив розвитку Львівського регіону

    28 червня 2018 року Edipresse Media спільно з посольством Швейцарії в Україні при підтримці Спілки Українських Підприємців (СУП) провів урочисте прийняття для бізнес та дипломатичної еліти України та Львівського регіону. Захід проходив на території мальовничого готелю “Citadell Inn” Hotel & Resort у Львові.


    Докладнiше
  • 14 червня 2018В продаже появился любимый журнал молодых родителей «Твой Малиш» одновременно на двух языках: украинском и русском

    6-7 номер журнала «Твой малыш» вышел с двумя обложками на выбор читателей: на украинском и русский языках. Украинская обложка – представляет уникальный двуязычный номер. В нем читатели найдут более 20 % текстов на украинском языке. 


    Докладнiше
  • 13 червня 2018Газета "Сегодня" припинила використовувати пріоритетну викладку від "Укрпошти"

    Сьогодні, 13.06.2018, національна щоденна газета "Сегодня" повідомила Українську Асоціацію Медіа Бізнесу про припинення використання послуги "пріоритетна викладка" від ПАТ "Укрпошта".


    Докладнiше