This version of the page http://www.uapp.org/bases.htm (193.106.248.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-03-02. The original page over time could change.
Mediamap / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Mediamap

 

УАМБ з метою вивчення ринку друкованих ЗМІ, реалізує проект щодо вивчення реальної кількості діючих в Україні газет та журналів. Всього в Україні зареєстровано близько 30 тисяч друкованих видань. Діюче законодавство передбачає процедуру видачі свідоцтва про видання друкованого ЗМІ, проте не передбачає порядку припинення його дії, таким чином більшість видань, що перестали видаватися юридично продовжують існувати.  Наявність бази діючих видань дозволить видавцям планувати бізнес з урахування всіх реальних конкурентів, а також зроблять зрозумілою та прозорою систему медіа власності в Україні.

 

Базу зформовано виходячи з актуальної інформації про видання які видавались протягом року:

1) інформація з каталогів підприємств розповсюджувачів преси: УДППЗ «Укрпошта», ДП «Преса».

2) інформація одержувачів обов’язкових примірників документів: Книжкова палата, НБ імені Вернадського, Держкомтелерадіо, Державна реєстраційна служба(Мінюст).

3) інформація державних органів, що видають власні видання: Міністерства та відомства, міські та районні державні адміністрації.

  • 29 вересня 2016Медіакарта друкованих ЗМІ 2016 (Оновлюється!)

    Станом на 29 вересня 2016 року до бази даних друкованихЗМІ внесено  3994 видань.

    Завантажити

     


    Докладнiше
  • 4 серпня 2012Медіакарта Українських газет та журналів 2012 1

    Станом на липень 2012 року в Україні видається 2924 друкованих видань. Перелік видан наведено у вигляді електроннолї таблиці Exel. Для зручності роботи з таблицею, пошуку та сортування рекомендуємо застосовувати функцію Сортування і Фільтри.


    Докладнiше