This version of the page http://www.ukrainejudo.com/news (185.13.5.52) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-27. The original page over time could change.
Новости

Новости

    Here are all news

  • Дніпро прийме Відкритий чемпіонат України серед ветеранів

    24 февраля, 2021 3 квітня 2021 року в Дніпрі відбудеться Відкритий чемпіонат України серед ветеранів (чоловіки та жінки). Змагання пройдуть в оновленому спортивному комплексі «Олімпійські резерви».
  • Потужний український десант відправляється до Праги. Прев’ю Кубка Європи

    26 февраля, 2021 Найближчими вихідними 27-28 лютого в столиці Чехії Празі вперше з березня 2020 року відбудеться відкритий Кубок Європи. Участь в ньому планують взяти 272 спортсмени з 23 країн світу.
  • Геннадій Білодід: «Головні старти сезону у нас попереду»

    24 февраля, 2021 Старший тренер жіночої збірної України з дзюдо і особистий наставник дворазової чемпіонки світу Дарії Білодід Геннадій Білодід, в інтерв’ю пресслужбі ФДУ проаналізував виступ команди на Grand Slam в Тель-Авіві, а також розповів про подальші плани спортсменів.
  • До уваги організаторів змагань

    24 февраля, 2021 Суддівська комісія Федерації дзюдо України затвердила вимоги щодо суддівства всеукраїнських змагань, що входять до календарного плану спортивних заходів ФДУ.
  • Лесюк: «Не вистачило варіативності у боротьбі, тим не менш, це цінний досвід»

    22 февраля, 2021 Український дзюдоїст Артем Лесюк посівши 5-місце на турнірі Grand Slam в Тель-Авіві, в коментарі пресслужбі ФДУ розповів про свої враження від змагань, боротьбу з суперниками, а також власні помилки:
  • Срібло Білодід і найкращий результат в кар’єрі на турнірах GS для Лесюка

    19 февраля, 2021 В столиці Ізраїлю Тель-Авіві стартував перший з п’яти запланованих у новому році турнірів Grand Slam. У перший змагальний день скарбничка збірної України поповнилася срібною нагородою.
  • Українці готові дати бій в Ізраїлі. Прев’ю Grand Slam в Тель-Авіві

    17 февраля, 2021 Вже завтра, 18 лютого, в столиці Ізраїлю Тель-Авіві стартує турнір серії Grand Slam, в якому візьмуть участь 422 атлети з 60 країн світу. Українська збірна буде представлена 3 жінками і 3 чоловіками.
  • У Дніпрі обрали нового очільника обласної Федерації дзюдо

    15 февраля, 2021 13 лютого в Дніпрі відбулися звітно-виборні конференції Федерації дзюдо Дніпра і Федерації дзюдо Дніпропетровської області. Головним питанням конференцій було обрання нового керівного складу.
  • Едуард Меленевський переобраний президентом Федерації дзюдо Київської області

    15 февраля, 2021 13 лютого 2021 року в місті Васильків відбулась звітно-виборча конференція️ Київської обласної федерації дзюдо.
  • Відомий склад збірної України на турнір серії Grand Slam в Тель-Авіві

    13 февраля, 2021 Головний тренер збірної України з дзюдо Віталій Дуброва назвав імена спортсменів, які візьмуть участь у турнірі серії Grand Slam в Тель-Авіві, який відбудеться з 18 по 20 лютого.
  • Дуброва розповів про тренувальний збір української команди в Туреччині

    11 февраля, 2021 Чоловіча збірна України з дзюдо завершила тижневий навчально-тренувальний збір в Кемері, Туреччина. В понеділок, 8 лютого, команда повернулася додому, і зараз готується до вильоту в Тель-Авів, де з 18 по 20 лютого відбудеться турнір серії Grand Slam.
  • Важлива інформація щодо «Дитячої Ліги дзюдо»

    04 февраля, 2021 Шановні тренери та представники спортивних шкіл! Федерація дзюдо України нагадує, що заявки на участь у першому командному чемпіонаті України серед спортивних шкіл «Дитяча Ліга дзюдо» приймаються виключно до 21 лютого!
  • Українські дзюдоїсти проводять тренувальний збір в Туреччині

    03 февраля, 2021 Збірна України з дзюдо у складі 10 чоловіків і 2 жінок проводить навчально-тренувальний збір в Кемері, Туреччина.
  • День народження Романа Гонтюка

    02 февраля, 2021 Сьогодні, 2 лютого, свій день народження святкує дворазовий призер Олімпійських ігор, старший тренер збірної команди України з дзюдо, член Наглядової Ради федерації дзюдо України Роман Гонтюк!