This version of the page http://kpi.ua/dms (77.47.133.211) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-22. The original page over time could change.
ДМС | КПІ ім. Ігоря Сікорського Перейти до основного вмісту
  • Українська
  • Русский
  • English

ДМС

Департамент міжнародного співробітництва

Проректор з міжнародних зв'язків: професор Сидоренко Сергій Іванович
Приймальна: 03056, м. Київ, проспект Перемоги, 37, корпус 1, кімн. 147
Прийомі години: понеділок, п'ятниця, 1600-1700
Телефон: +38 044 204 91 99, Факс: +38 044 204-91-50; E-mail: sidorenko[at]kpi.ua

Адаптувати передовий досвід університетів світу та виходити на лідерські позиції

Драматичні події 2020 року певною мірою ускладнили, але не призупинили розбудову міжнародної сфери університету відповідно до Стратегії його розвитку до 2025 року, а саме: бути в першій тисячі в світових рейтингах, досягти кількості 1500-1600 іноземних громадян на навчанні в КПІ, в 3-5 разів збільшити подачу кафедрами міжнародних проєктів.

Програма ЄС "Горизонт Європа" стартувала. Дослідникам приготуватися…

Урочисте відкриття програми "Горизонт Європа" відбулося в онлайн-форматі 2 лютого.

КПІ ім. Ігоря Сікорського став членом Альянсу університетів міст-побратимів м. Гуанчжоу

2 грудня 2020 року КПІ ім. Ігоря Сікорського отримав ще один привід пишатися своїми здобутками на арені міжнародного співробітництва.

Візит делегації Посольства Федеративної Республіки Нігерія в Україні

На запрошення керівництва КПІ ім. Ігоря Сікорського 9 жовтня відбувся візит до університету  Тимчасово повіреного у справах Посольства Федеративної Республіки Нігерія в Україні Мартіна Сенкома Адаму.

Українсько-норвезька літня школа "Стале виробництво в Індустрії 4.0: Технології та рішення" нова віха розвитку віртуальної освіти в КПІ

Уже третій рік поспіль наш університет бере участь у двосторонньому Українсько-норвезькому проєкті "NTNU-KPI Collaboration within Industry 4.0 Education" (Освітня співпраця Норвезького університету природничих та технічних наук і КПІ ім. Ігоря Сікорського в галузі Індустрії 4.0).

"Міжнародна  мозаїка" - новий веб-сервіс для підтримки міжнародної діяльності

Нещодавно на базі департаменту міжнародного співробітництва КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся семінар, на якому було презентовано новий веб-сервіс ДМС "Інформаційна платформа можливостей міжнародних проєктно-грантових програм ("Міжнародна мозаїка")".

Зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні

Проректор з міжнародних зв'язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко та помічник ректора Богдан Дуда 10 вересня відвідали Посольство Узбекистану і зустрілися з новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні Алішером Курмановим.

Конференція з відновлюваної енергетики та енергоефективності

14–15 травня 2020 р. відбулася XXІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті".

Програма ЄС "Горизонт Європа": підтримка космічної галузі

Космічні технології міцно увійшли в життя європейців: ці технології роблять можливими мобільний зв'язок, орієнтування на місцевості завдяки системам навігації, банківські перекази, супутникові канали телебачення, прогнози погоди та вдосконалення роботи аварійних служб.

Підписка на ДМС