This version of the page http://volz.ua/support/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-17. The original page over time could change.
НВФ ВОЛЗ – найнадійніший помічник

СЕРВІСНА ПІДТРИМКА

НВФ "ВОЛЗ" пропонує сервісну підтримку обладнання клієнтів на нашому технічному майданчику

МИ ОБСЛУГОВУЄМО

Ми беремо на себе відповідальність за технічні характеристики інфраструктур обласних резиденцій клієнта.

СЕРВЕРНІ ПЛАТФОРМИ

Наші експерти забезпечать стабільну та надійну роботу серверної платформи.

ЛОКАЛЬНІ МЕРЕЖІ КЛІЄНТА

НВФ "ВОЛЗ" допоможе вирішити всі проблеми, пов'язані з локальною мережею замовника.

ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Наші фахівці допоможуть Вам з обслуговуванням програмного забезпечення.

ЦИФРОВУ, АНАЛОГОВУ ТА IP-ТЕЛЕФОНІЇ empty

Наш сервісний центр завжди готовий відповісти на Ваші запитання стосовно цих послуг.

СУПРОВІД

Серверні ферми і активне мережеве обладнання є серцем IT механізмів компанії. Таким чином, помилки з цим обладнанням можуть завдати серйозної шкоди продуктивності і призвести до збитків підприємства. Для того, щоб знизити можливість несправності і зберегти час, котрий може знадобитися для відновлення працездатності системи, дане обладнання слід обслуговувати фахівцями високого рівня.

ФІКСОВАНИЙ РОЗПОДІЛ СЕРВІСІВ

Клієнти компанії очікують стабільної роботи сервісів. Використання налагодженої системи резервного копіювання відкриє можливість повного функціонування сервісу при збоях або помилках.

ПРОФІЛАКТИКА empty

Профілактика спрямована на проведення робіт із запобігання можливих збоїв і помилок сервісів; для проведення тестів на продуктивність систем.

СТВОРЕННЯ РЕЗЕРВНИХ КОПІЙ empty

Для деяких компаній затримка IT системи повністю неприйнятна. Але з іншого боку, існують такі клієнти, для яких подібна ситуація є прийнятною. У будь-якому випадку, втрата всіх даних може бути критичною для всіх видів компаній.

ВИКЛИК ФАХІВЦЯ empty

При виникненні помилок або несправностей сервісів - у Вас є можливість викликати фахівця компанії ВОЛЗ, який допоможе Вам з вирішенням проблем системи.

СКОРИСТАЙТЕСЯ УСІМА ПЕРЕВАГАМИ ПОСЛУГИ CO-LOCATION!

Co-location - це розміщення обладнання в спеціалізованому приміщенні на території постачальника. Дана послуга допоможе клієнтам створити необхідні умови для експлуатації веб-серверів, не вдаючись до зайвих витрат.

Ще co-location використовується для зберігання даних на серверах для того, щоб можлива конфіденційна інформація надійно зберігалася. Це зручно тим, що вам більше не доведеться зберігати велику кількість документації у Вас в офісах.

  • 0 Готових проектів
  • 0 Задоволених клієнтів
  • 0 Готових рішень
  • 0 Проектів виконується