This version of the page http://parkovemisto.com/ua/kvartiry/4-5k/ (89.184.72.84) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-16. The original page over time could change.
Купити 4 або 5 кімнатну квартиру в Києві від забудовника
житловий
квартал
  • Головна
  • Квартири
  • Квартири 4-5кімнатні
Купити 4 або 5 кімнатну квартиру в Києві від забудовника

4-5 кімнатні квартири ЖК Паркове місто

Квартири 4-5кімнатні
кімнатні
від 31 до 58 м2
кімнатні
від 68 до 86 м2
кімнатні
від 91 до 136 м2
кімнатні
від 110 до 164 м2
2D
3D

Чотирикімнатні і п'ятикімнатні квартири в Києві в новобудові

Купити 4 кімнатну квартиру від ЖК «Паркове місто» — це зробити, може, найвигіднішу у вашому житті інвестицію. Апартаменти створені для елітного, розкішного проживання. Усі квартири оснащені необхідними комунікаціями, а відсутність обробки та ремонту відкриває майже безкрайній простір для вашої дизайнерської фантазії та можливостей.

Тепер ви маєте можливість купити чотирикімнатну квартиру в Києві, та обставити її меблями та електронікою, високошвидкісним Інтернетом тощо — усім необхідним для розкішного проведення часу та ділових людей.

Чотирикімнатні квартири купують люди, які насправді люблять якісне життя та цінують простір. А придбати її в еко-зоні «Паркове місто» — це ще одне приємне доповнення. Наші будови не тільки виділяються дуже гарним, зручним розташуванням, а й сучасною інфраструктурою.

Бажаєте купити п'ятикімнатну квартиру?

Якщо у вас велика сім'я або ви любите простір, тоді вам просто необхідні 4-5 кімнатні квартири в новобудовах столиці. Нові 5-ти кімнатні квартири стають найпопулярнішим комфортним житлом, оскільки вони мають панорамний вид на красу міста. Вони насправді мають статус елітних хоча б за це.

У нас купити 5 кімнатну квартиру у Києві можна за акційною ціною, якщо внести 100% її вартості одразу. Для тих, хто не хоче або не має можливості інвестувати таку сумму за раз, є варіанти розстрочки та кредитування.

ЖК «Паркове місто» має гарну репутацію, яку підтверджують відгуки мешканців. Так, будинки вже введені в експлуатацію, і ваша квартира чекає саме на вас. Вашими сусідами будуть інтелігентні люди, які дуже скоро стануть, можливо, вашими найліпшими друзями, з якими приємно проводити час. А зайнятися тут є чим:

  • Сходити у ресторан або кав'ярню;
  • Пограти у теніс, баскетбол або інші спортивні ігри на відкритому повітрі;
  • Прогулятися по парковим зонам;
  • Разом ходити до крамниці та ін.

Важливу роль грає також влучне розміщення будівель за особливим проектом, що зменшує шум. Житловий комплекс знаходиться під цілодобовою охороною, тому як ви, так і ваші діти можуть спокійно гуляти надворі до вечора. Актуальна інформація, яка представлена ​​на нашому сайті, допоможе подивитись діючі ціни. поспішайте, бо дуже скоро вони можуть зрости.

Нас обирають люди з усіх регіонів!

Великий вибір вакансій та дохідна оплата праці приваблює людей, які мріють, щоб їх діти виросли і навчались саме у Києві. Якщо ви приїжджаєте в столицю України із сім'єю, можливо, ви шукаєте квартиру за повну вартість, або в розстрочку. У рахунок оплати можуть піти гроші від продажу нерухомості в регіоні.

У вашому розпорядженні буде місце для паркування та гараж, біля дому – багато шкіл та дитячих садків. На вихідних тут теж є чим зайнятися, але якщо бажаєте поїхати до Хрещатику – достатньо просто пройтися 10 хвилин до метро! Для тих, хто не готовий більшість часу здавати свої апартаменти в експлуатацію, щоб отримувати прибуток зі своїх інвестицій у таку нерухомість, це буде гарне місце, де можна оселитися назавжди.

Паркове місто - це унікальна інфраструктура із закритою територією під цілодобовою охороною, спортивними та дитячими майданчиками, супермаркетами, крамницями, спортзалами, салонами краси та ресторанами.
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок