This version of the page http://parkovemisto.com/ua/kvartiry/3k/ (89.184.72.84) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-16. The original page over time could change.
Купити 3 кімнатну квартиру в Києві в новобудові | ЖК Паркове Місто
житловий
квартал
  • Головна
  • Квартири
  • Квартири 3-кімнатні
Купити 3 кімнатну квартиру в Києві в новобудові | ЖК Паркове Місто

Трьохкімнатні квартири ЖК Паркове місто

Квартири 3-кімнатні
кімнатні
від 31 до 58 м2
кімнатні
від 68 до 86 м2
кімнатні
від 91 до 136 м2
кімнатні
від 110 до 164 м2
2D
3D

Трикімнатні квартири в Києві в новобудові

У ЖК «Паркове місто» можна купити 3 кімнатну квартиру в Києві, яка нагадує вам про те, як прекрасне життя. Еко-зона із парками та чистим повітрям — це те, що стане вашою домівкою. Також можна зробити дуже вигідні інвестиції у нерухомість нашого ЖК, та здавати в оренду квартиру або кілька її кімнат. Так є можливість навіть просто купити 3 кімнатну квартиру у кредит або розстрочку, та покрити всі свої витрати, та навіть заробити.

Купуй, здавай в оренду, та багатій!

Нерухомість столиці України — одна з найліпших та найпривабливіших в країні. Навіть у часи економічної кризи квартири на первинному ринку не падають у ціні. Інвестори купують квартири за мінімальну вартість на стадіях котловану, після завершення будівництва здають їх, і сплата за іпотеку покривається вже орендарем. Після виплат кредиту, об'єкт приносить стабільний пасивний дохід. Щоб оцінити ліквідність об'єкту, просто порівняйте ціни на перші продажі з цінами готових квартир в межах одного району. Ви побачите, що різниця перевищує 15-20%, і пропозицію можна вважати дуже вигідною.

Елітне житло в еко-зоні у розстрочку

Якщо немає можливості інвестувати 100% ціни житла за раз, все одно можна купити трикімнатну квартиру в Києві. Рассрочка — гарний спосіб уникнути «відносин» з банком, як то буває із купівлею нерухомості у кредит. Ви купуєте квартиру напряму в будівництві, тому житло під заставу не оформлюється.

Чому це вигідно:

  • Швидко можна оформити офіційний договір,
  • Потребується мінімальний пакет документів,
  • Переплата буде нижче, ніж при сплаті іпотечного кредиту.

Серед мінусів можна виділити тільки коротший термін кредитування, порівняно з банківським кредитом. Регулярні платежі будуть впорядковані вище, ніж при іпотеці, що не за силами деяким позичальникам. Тому розстрочка вигідна, коли є великий первинний знос і високий стабільний дохід. В інших випадках, щоб купити трьохкімнатну квартиру, підійде кредитування.

Новобудови Києва: найкращі ціни на елітні квартири

Наша компанія вже здійснює продаж квартир в ЖК «Паркове місто». Будівлі спроектовані і побудовані з урахуванням новітніх тенденцій. Наше житло — це, в першу чергу, житло від надійного забудовника. Це новобудови в найприємнішому для життя районі, де є все, що треба для постійного проживання: дитячі садки, школи, крамниці, супермаркеті (у тому числі «Варус» та «АТБ»), розважальні центри, метро (10-20 хвилин пішки) та ін.

Головною нашою перевагою перед іншими компаніями з нерухомості є те, що ми не тільки продаємо, але і власне будуємо будинки. Це означає, що ми як компанія-забудовник несемо повну відповідальність за кожен етап будівництва, починаючи з фундаменту і закінчуючи обробкою та комунікаціями. Також місцеві жителі отримують від нашої команди регулярне обслуговування, якого потребує кожен житловий квартал. Територія всього житлового комплексу знаходяться під охороною у режимі 24/7.

З нами клієнт отримує можливість придбати нове житло з масою переваг, як у фінансовому плані, так і в питанні оформлення покупки нерухомості.

Паркове місто - це унікальна інфраструктура із закритою територією під цілодобовою охороною, спортивними та дитячими майданчиками, супермаркетами, крамницями, спортзалами, салонами краси та ресторанами.
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок