+38 (044) 393-41-07
+38 (067) 551-29-81
+38 (093) 551-29-81
sales@a4.com.ua

Галузеві рішення 1С:Підприємство для України

Галузеві рішення 1С:Підприємство в Україні — програмні продукти, призначені для різних підприємств з певною галузевою, вузькоспрямованою специфікою. Продукти 1С:Підприємство в першу чергу розробляються для оптимізації всіх бізнес процесів в компанії, а також їх максимальної автоматизації. Це дозволяє істотно підвищити економічну спроможність підприємства, а також знизити витрати, що виникають з моментами доробки галузевої специфіки підприємства.

Замовте консультацію

Оберіть Вашу галузеву специфіку 1С:Підприємство:

Популярні програми
Сільське господарство
Громадське харчування
Будівництво
Автотранспорт
Управління ІТ
Склад
Інтернет магазин
Управлінський облік
Логістика
Управління ОСББ
Управління ремонтами
Готель
Фітнес-клуб
Салони краси та СПА
Управління проектами
Клієнтські ліцензії

Впровадження 1С:Підприємство галузеві рішення головним чином підходить для підприємств, які характеризуються приналежністю до певної галузі. Це можуть бути торгові майданчики, автосалони, студії йоги або танців, басейни, салони краси і т.д. Подібні рішення 1С:Підприємство дозволяють отримати автоматизацію тих бізнес процесів, які характерні саме у вашій ніші.

Програмні продукти 1С:Підприємство допоможуть вам:

  • Вивести ведення бухгалтерського обліку на новий рівень
  • Вести весь кадровий облік компанії, проводити мотиваційні програми
  • Легко розраховувати заробітну плату. Залежно від галузі набір функціональних можливостей відрізняється. Наприклад, продукти 1С:Підприємство для салонів краси дозволяють автоматично розраховувати заробітну плату за кількістю відпрацьованих годин, клієнтів, відсотки від вартості наданих послуг, бонусів і т.д.
  • Облік товарів, складських залишків, переміщення між точками
  • Автоматизація самих основних операцій обліку
  • Формування звітності по найбільш широким показниками. Це допоможе керівництву і начальникам відділів контролювати і аналізувати всі дані для своєчасного втручання та виправлення можливих помилок. В цілому це виводить компанію на новий рівень.

Це лише деякі основні функції, які мають галузеві рішення 1С:Підприємство в Україні. Для кожної конфігурації вони специфічні і відрізняються. Також, в залежності від 1С:Підприємство галузеві рішення ви самостійно можете вибрати варіант супроводу. Це необхідно для своєчасного оновлення всіх баз даних, впровадження нових функцій і змін в законодавстві для коректного обліку всіх фінансів.

Залишити заявку чи питання можна нижче:

    Напишіть нам:

      Тестова форма уа

      [contact-form-7 404 "Not Found"]

      Надіслати запит