Положення в області охорони здоров'я (COVID-19) Дізнатися більше

PEUGEOT 2008 SUV

PEUGEOT 2008 SUV

від 633 700 грн *

СКОНФІГУРУВАТИ

Відгуків:4
ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ 2008
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ НА 2008
СКОНФІГУРУВАТИ

PEUGEOT 2008 претендент на титул «Кросовер року 2021»

Інноваційний кросовер PEUGEOT 2008 став претендентом у Всеукраїнському конкурсі «Авто року в Україні 2021» та має всі шанси щоб стати переможцем.

Клієнти обирають PEUGEOT 2008 за його стильний та впізнаваний дизайн. Фірмовою особливістю автомобіля є передні фари в стилі «ікла лева» та задні ліхтарі стилізованими під «кігті лева». Окремо варто відзначити салон кросовера, який вперше продемонстрував світові нову фірмову концепцію i-Cockpit 3D з голографічним дисплеєм.

Кросовер PEUGEOT 2008 сподобається кожному драйверу відмінним балансом керованості та комфортом, високою потужністью моторів (1,2 PureTech 155 к.с. або 1,5 BlueHDi 130 к.с.), 8-АКПП серії ЕАТ8, система Grip Control для допомоги на бездоріжжі.

Стильний дизайн. Інноваційне оснащення. Відмінні ходові якості. Саме на ці три напрямки робить ставку кросовер PEUGEOT 2008 в боротьбі за титул «Кросовер року» у Всеукраїнській акції «Авто року в Україні 2021».

ВИПРОБУВАТИ ПРЕТЕНДЕНТА НА ТЕЙСТ-ДРАЙВІ

Відкрийте для себе новий PEUGEOT 2008 SUV — компактний багатофункціональний кросовер з неперевершеним дизайном, PEUGEOT i-Cockpit® 3D, висококласними технологіями та можливістю обрати потужні та ефективні двигуни. Переконайтесь: цей кросовер розширює досвід керування автомобілем!

ДИЗАЙН

ДОСКОНАЛИЙ КРОСОВЕР

Разом з хижим і водночас витонченим силуетом та високим кліренсом новий  PEUGEOT 2008 SUV пропонує просторий салон і максимальну потужність. Завдяки рельєфним та плавним лініям кузова автомобіль має динамічний та вишуканий вигляд. Виразна передня частина, фірмовий світловий підпис, 17-дюймові колісні диски і дах чорного кольоруi підкреслюють його спортивний вигляд.

6 ПРИЧИН ОБРАТИ НОВИЙ PEUGEOT 2008 SUV

LED-ФАРИ З ФІРМОВИМИ «КІГТЯМИ ЛЕВА»

БАГАЖНИК

ЛЮК

LED-ВОГНІ ЗАДНЬОГО ХОДУ

ІНТЕР’ЄР

КОМФОРТ ВСЕРЕДИНІ

ЗАЯВІТЬ ПРО СЕБЕ

Рельєфний капот з широкою хромованою решіткою в комбінації з фірмовим світловим підписом, що нагадує слід від кігтів лева, і фарами Full LEDi, створюють погляд хижака.

МІСТКИЙ ТА ЗРУЧНИЙ БАГАЖНИК

Багажний відсік оснащено низьким порогом, при цьому кришка багажника відкривається достатньо широко. Його простір поєднується зі складними сидіннямиi і регулюється відповідно до Ваших потреб. Двопозиційна підлога у верхньому положенні дозволяє швидко і легко завантажувати і вивантажувати речі, а в нижньому — суттєво збільшувати його об’єм. 

ВИД ПІД ШИРОКИМ КУТОМ

Широкий панорамний люкi нового PEUGEOT 2008 SUV забезпечує легке попадання сонячного світла у салон автомобіля. Всі пасажири, в тому числі на задніх сидіннях, можуть насолоджуватися ним сповна. 

БУТИ ПОМІЧЕНИМ

Задню чатину нового PEUGEOT доповнено спойлером і подвійною хромованою вихлопною трубоюi. Усе це робить форму кросовера досконалою. На додачу виразні задні LED-ліхтарі, що нагадують сліди від кігтів лева і запалюються вдень та вночі, підкреслюють технологічність автомобіля і роблять його ще більш помітним на дорозі. 

БІЛЬШЕ МІСЦЯ

Приготуйтесь відчути максимальний комфорт! Адже задню частину автомобіля удосконалено задля ще більшого комфорту та зручності всіх пасажирів. Салон також потішить численними продуманими рішеннями для зберігання речей. І звісно ж, ніякого шуму від дороги в салоні: цей кросовер має найвищу якість звукоізоляції!

КОМФОРТ ВСЕРЕДИНІ

Новий PEUGEOT 2008 SUV оснащений стильними сидіннями з обтічним силуетом і динамічними лініямиi. Передні сидіння мають підігрівi, функцію масажуi та автоматичне регулюванняi.  

НОВИЙ PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

Інноваційний інтер’єр PEUGEOT i-Cockpit® 3Di відкриває по-справжньому інтуїтивне керування автомобілем: компактне кермо, сенсорний HD екран (7 або 10 дюймів)i та цифрова 3D панель приладівi. Скористайтесь можливістю безключового доступу та запуску двигуна, i, що активується простим наближенням або віддаленням від автомобіля. До того Ви можете персоналізувати свої поїздки, обравши відповідний режим кермування.i

ПОКРАЩЕНА ШВИДКІСТЬ РЕАКЦІЇ

Цифрова 3D панель приладівi відображає всю необхідну інформацію, зокрема навігацію та підказки, в полі зору водія. Доступні 2 рівні відображення інформації: стандартний і кастомізований. Найважливіші дані, як-от попередження щодо швидкості та безпеки, проектуються за прикладом голограми, що дозволяє швидко привертати увагу водія. 

КРОСОВЕР З ФУНКЦІЄЮ ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ІНТЕРНЕТУ

Залишайтеся на зв’язку, користуючись улюбленими мобільними додатками на сенсорному екрані за допомогою функції Mirror Screeni, а у спеціальній зоніi на центральній консолі заряджайте смартфон. Окремі USB-роз’ємиi передбачені й для пасажирів спереду і ззаду. 

ЧИСТЕ ЗВУЧАННЯ FOCAL® AUDIO

Нехай улюблена музика заповнить простір нового кросовера PEUGEOT 2008 SUV. Відчуйте чистоту звучання завдяки ексклюзивній преміум системі Hi-Fi Focal®i. 10 динаміків, що включають центральну колонку, 4 твітери, 4 вуфери і сабвуфер, наповнюють салон потужним, якісним і динамічним звучанням, що виходить за межі можливостей вбудованого Hi-Fi.

ДВИГУНИ

ВРАЖАЮЧИЙ ВИБІР

Потіште себе свободою вибору двигуна, який підходить саме Вам. Серед бензинових і дизельних моделей доступний цілий ряд потужних та ефективних двигунів Euro 6*, які оснащені функцією Stop & Start**

PureTech: ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ

Новий компактний кросовер PEUGEOT 2008 року оснащений бензиновими двигунами PureTech останнього покоління Euro 6i, що дозволяє зменшити споживання пального та отримати задоволення від водіння і чудові показники. Доступні 2 бензинові двигуни:

  • 1.2 L PureTech 130 EAT6;
  • 1.2 L PureTech 155 EAT8 .

BlueHDi: ЕКСКЛЮЗИВНА ТЕХНОЛОГІЯ

Новий компактний кросовер PEUGEOT 2008 SUV пропонує дизельний двигун 1.5 L BlueHDi 130 EAT8 останнього покоління Euro 6i, оснащений ексклюзивною технологією BlueHDii, що поєднує в собі високу продуктивність та низький рівень викидів. 

EAT8: ПЛАВНЕ ПЕРЕМИКАННЯ ПЕРЕДАЧ

Нова 8-ступенева автоматична коробка передач EAT8i така ж економна, як і механічна. Вона забезпечує швидке та плавне перемикання передач завдяки функціям Shift & Parki та перемикачам на кермі. EAT8 стала ще більш компактною та підтримує технологію Stop & Start, пропонуючи оптимізовану економію пального та високу ефективність. 

ТЕХНОЛОГІЇ

ІННОВАЦІЙНИЙ КРОСОВЕР

Новий кросовер PEUGEOT 2008 SUV оснащений цілим рядом технологій нового покоління та асистентами водіяi, що підвищують безпеку і здатність маневрувати та допомагають краще орієнтуватися на дорозі.

НАПІВАВТОНОМНЕ КЕРМУВАННЯ

Новий компактний кросовер PEUGEOT 2008 оснащений останніми технологічними розробками бренда. Серед них — PEUGEOT Drive Assist Plusi, який дозволяє керувати автомобілем в напівавтономному режимі. Завдяки активній системі утримання в смузі рухуi та адаптивному круіз-контролю з функцією повної зупинки Stop&Goi з’явилась можливість автоматично пристосовувати швидкість кросовера до швидкості автомобіля, що їде попереду, зберігаючи при цьому безпечну відстань.

ПОВНИЙ КОНТРОЛЬ НА ДОРОЗІ

Ви можете адаптувати зчеплення кросовера PEUGEOT 2008 SUV до відповідних дорожнім умов. Advanced Grip Controli пропонує три режими: пісок, бруд або сніг. А завдяки функції «Система допомоги на схилах»i можна регулювати швидкість кросовера на крутих схилах.

ОПТИМАЛЬНА БЕЗПЕКА

Цілий ряд передових технологійi гарантують максимальну безпеку на дорозі:

  • Активна система контролю сліпих зон;
  • Active Safety Brakei;
  • Distance Alerti;
  • Активне сповіщення про ненавмисний виїзд за межі смуги і на узбіччя;
  • Автоматичне переключення на ближнє світло фар;
  • Розпізнавальні дорожні знаки і знаки обмеження швидкості руху.

КЕРУЙ НОВИМ PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

Оцініть зручність та естетику нового PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Відкрийте для себе всі доступні можливості, обравши свою версію — бензинову або дизельну:

  • Компактне кермо;
  • Сенсорний екран (7 або 10 дюймів)i;
  • Цифрова 3D-панель приладівi.

та два рівні відображення даних — стандартний і кастомізований:

  • Зона для розміщення та індукційної зарядки смартфонаi;
  • 3D навігація;
  • Mirror Screeni;
  • Точні дані про кермування автомобілем.

ПІДКЛЮЧЕННЯ

ВИПРОБУЙТЕ НОВІ МОЖЛИВОСТІ PEUGEOT

У нас величезний вибір сервісів та необмежені переваги. До Вашої уваги можливості підключення від PEUGEOT.

ДОДАТОК MYPEUGEOT®

ГІД ПО ВАШОМУ АВТО

Користуйтесь персоналізованими та синхронізованими послугами Вашого облікового запису в режимі реального часу за допомогою безкоштовного додатка MyPeugeot®i:

  • Контроль стану автомобіля (дані про переміщення, місцезнаходження).
  • Легкий і швидкий доступ до систем допомоги.
  • Управління технічним обслуговуванням та іншими заходами по догляду за автомобілем.
ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ НА 2008
СКОНФІГУРУВАТИ
ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ 2008

ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ

Пройти тест-драйв 2008 Завантажити прайси та брошури Отримати комерцiйну пропозицiю Сконфігорувати